Ιστορική επανασύνδεση της Ρεάλ Μαδρίτης με έναν από τους καλύτερους μάνατζερ στο ποδόσφαιρο

Με αφορμή μια μεγάλη μεταγραφή η Ρεάλ Μαδρίτης κι ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους στην ιστορία του αθλήματος έρχονται κοντά εκ νέου.

Real Madrid's President Florentino Perez gestures during the presentation of a new player Asier Illarramendi at the Santiago Bernabeu Stadium, in Madrid, Saturday, July 13, 2013. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real Madrid's President Florentino Perez gestures during the presentation of a new player Asier Illarramendi at the Santiago Bernabeu Stadium, in Madrid, Saturday, July 13, 2013. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζόρζε Μέντες δούλευαν στεντά τα προηγούμενα χρόνια. Ο Πορτογάλος ατζέντης είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ισπανική πρωτεύουσα εκτός των υπολοίπων παικτών και προπονητών που είχε πάει στο κλαμπ ανά διαστήματα και όλοι θυμόμαστε τις επιτυχίες του τριπτύχου.

Από το "αντίο" του CR7 και έπειτα Ρεάλ - Μέντες ψυχράνθηκαν χωρίς ωστόσο να κυκλοφορήσει στα Μέσα γιατί έπαψαν να δουλεύουν μαζί και γιατί θεωρήθηκε πως η σχέση των δύο πλευρών είναι προβληματική. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα πράγματα αλλάζουν και οι δύο έρχονται εκ νέου κοντά.

Για μια μεγάλη μεταγραφή

Ο λόγος που γεφυρώνεται η σχέση έχει όνομα και επίθετο: Λένι Γιορό. Οι Μαδριλένοι θέλουν να αποκτήσουν τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό της Λιλ, καθώς αποτελεί νούμερο ένα στόχο για τη συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο.

Ο Γιόρο εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες και ο Πορτογάλος μάνατζερ, σύμφωνα με την MARCA, γνωρίζει πως επιθυμία του πελάτη του είναι να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να τον ευχαριστήσει πετυχαίνοντας το deal.

Για την ιστορία η Ρεάλ φέρεται έτοιμη να δώσει 30.000.000 - 40.000.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, αλλά η Λιλ αξιώνει 100.000.000 ευρώ, ωστόσο δύσκολα θα τα βρει καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούλιο του 2025.

Κοίτα τι "έφτιαξε" η κλήρωση του Europa League: Μπορεί να γίνει μυθικός τελικός ανάμεσα στο σήμερα και το αύριο της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK