Ιταλικό "ντου" 12.000.000 ευρώ για παίκτη της διαφαινόμενης αντιπάλου της ΑΕΚ

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δέχθηκε κρούση για τον διάδοχο του Γιόσκο Γκβάρντιολ. Εργοστάσιο παραγωγής παικτών οι Κροάτες.

Croatia's Josip Sutalo, center, and Morocco's Azzedine Ounahi clash during the World Cup third-place playoff soccer match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 17, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Γιόσιπ Σουτάλο AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η διαφαινόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League, Ντινάμο Ζάγκρεμπ έχει δεχτεί πρόταση από την Ιταλία για κορυφαίο ταλέντο της που μετά από την πώληση του Γιόσκο Γκβάρντιολ θεωρήθηκε διάδοχός του.

Πρόκειται για τον γεννημένο το 2000, Γιόσιπ Σουτάλο ο οποίος είναι 1,90μ. και διεθνής με την Κροατία οκτώ φορές. Η προσφορά φέρεται να έχει έρθει από την Φιορεντίνα και αγγίζει τα 12.000.000 ευρώ. Η αξία του κεντρικού αμυντικού που εκπνέει το 2028, σύμφωνα με το Transfermarkt, είναι στα 18.000.000 ευρώ.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έκαναν λόγο για ενδιαφέρον προς τον Σουτάλο και από τις Λειψία, Άγιαξ και Νάπολι. Θυμίζουμε πως οι Κροάτες νίκησαν 4-0 την Αστάνα κι έκαναν αποφασιστικό βήμα για να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί που περιμένει η νταμπλούχος Ελλάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK