"Ηταν ένα αστείο", δηλώνει ο Ρονάλντο

"Ηταν ένα αστείο", δηλώνει ο Ρονάλντο
Τον εαυτό του αλλά και τους συμπαίκτες του θέλησε να υπερασπιστεί ο Ρονάλντο, ύστερα από την αυστηρή κριτική που δέχθηκε από τον πρόεδρο της Αλαβές, Ντιμίτρι Πίτερμαν, για τον τρόπο που πανηγύρισε το πρώτο γκολ του στην εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ.

Ο Βραζιλιάνος άσος μετά την επίτευξη του τέρματος έπεσε στο έδαφος και κουνώντας χέρια-πόδια μιμούταν μια αναποδογυρισμένη κατσαρίδα. Με τον ίδιο δε τρόπο πανηγύρισαν οι συμπατριώτες του Ρομπίνιο και Ρομπέρτο Κάρλος. Η συγκεκριμένη όμως συμπεριφορά εξόργισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι μέσω δηλώσεων του προέδρου τους χαρακτήρισαν τους τρεις παίκτες κλόουν που μετέχουν σε τσίρκο.

Δικαιολογώντας τον παράδοξο -αν μη τι άλλο- πανηγυρισμό, ο Ρονάλντο αποκάλυψε πως επρόκειτο για κάποιου είδους στοίχημα: " Ήταν απλώς ένα αστείο ανάμεσα σε φιλαράκια. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, ούτε την αντίπαλη ομάδα ούτε τους οπαδούς της. Δεν πιστεύω πάντως πως έκανα κάτι κακό. Η ιδέα μου προήλθε από δυο φίλους που με προκάλεσαν να το κάνω σε περίπτωση που σκόραρα. Τους είπα πως αν το έκανα, αυτοί θα έπρεπε να βγάλουν για φαγητό ντυμένοι γυναίκες. Τώρα αυτοί πρέπει να εκπληρώσουν την υπόσχεσή τους "

News 24/7

24MEDIA NETWORK