Ιτάνζ: "Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ" (VIDEO)

Ο Σαρλ Ιτάνζ εξέφρασε κατά την βραβευσή του για τον τίτλο του πολυτιμότερου Φεβρουαρίου την επιθυμία του να συνεχίσει στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι.

Ιτάνζ: "Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ" (VIDEO)
INTIME SPORTS

Ο Σαρλ Ιτάνζ εξαργύρωσε σήμερα (1/4) στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας τις καλές του εμφανίσεις τον προηγούμενο μήνα, παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP Φεβρουαρίου. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ζήτημα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι αισθάνεται χαρούμενος στον Δικέφαλο.

Αρχικά αναφέρθηκε στη νέα του διάκριση: "Σημαίνει πολλά για μένα γιατί ο κόσμος αναγνωρίζει ότι δίνω τα πάντα για την ομάδα".

Για το αν είναι οξύμωρο ότι αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης ένας τερματοφύλακας για δεύτερο σερί μήνα: "Ο καθένας από εμάς είναι μέρος της ομάδας. Ο καθένας έχει τον ρόλο του. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε δυνατά και συνήθως ο τερματοφύλακας είναι ο πιο εκτεθειμένος".

Για την παρουσία του νέου προπονητή: "Δουλέψαμε πολύ στην τακτική αυτή την εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν αρκετοί διεθνείς. Δουλέψαμε σε πράγματα που έπρεπε να βελτιωθούμε και ελπίζω αυτά να τα δείξουμε στο γήπεδο την Κυριακή".

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα: "Θα ήθελα να μείνω. Είχαμε συζητήσεις με την ομάδα, αισθάνομαι καλά, είμαι χαρούμενος εδώ και ναι θα ήθελα να μείνω".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει πρώτος στα πλέι οφ: "Στα πλέι οφ θα αγωνιστούν οι καλύτερες ομάδες. Εμείς για να διεκδικήσουμε εκεί την πρώτη θέση θα πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Πιθανώς να υπάρχει και ένα θέμα με την ψυχολογία, αλλά εδώ είμαστε να δουλέψουμε και να κερδίσουμε την πρώτη θέση".

Για το ότι ο κόσμος έχει απογοητευτεί: "Εμείς έχουμε την επιθυμία να βγούμε πρώτοι. Πρέπει ο καθένας από εμάς να αναλάβει τις ευθύνες του και να τα δίνει όλα στους αγώνες".

Για το αν έχει εξήγηση για τον αγωνιστικό κατήφορο: "Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μέσα στα αποδυτήρια..."

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK