Ηθελε να φύγει και χάρισε χρήματα ο Λεντέσμα

O Kριστιάν Λεντέσμα δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση στη λύση του συμβολαίου του γι' αυτό και η σχετική συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κράτησε πολύ λίγο. Χάρισε χρήματα για να φύγει ο Αργεντινός που έχει πρόταση από Ιταλία.

Ηθελε να φύγει και χάρισε χρήματα ο Λεντέσμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κάτι παραπάνω από συνεργάσιμος ήταν ο Κριστιάν Λεντέσμα στη διαδικασία της λύσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ έδειξε τρομερά συγκαταβατικός και είναι χαρακτηριστικό ότι η συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ με τους διοικούντες τελείωσε πάρα πολύ γρήγορα δείγμα του ότι η συμφωνία επήλθε άμεσα.

Ο Λεντέσμα έχει ήδη εισπράξει τις 125.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο πρώτο εξάμηνο του συμβολαίου του. Από τις υπόλοιπες 125.000 θα πάρει ένα μέρος μαζί επίσης μ' ένα μέρος από τα μπόνους που είχε στο συμβόλαιό του και που του αναλογούν από την παρουσία του στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ουσιαστικά ο άλλοτε παίκτης της Λάτσιο χαρίζει το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, καθώς ήθελε και ο ίδιος να αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό για να κλείσει άμεσα στην Πεσκάρα από την οποία έχει πρόταση.

Την ίδια ώρα αναμένεται στην Αθήνα ο ατζέντης του Ιμπάρμπο για τις συζητήσεις αποδέσμευσης με τον Παναθηναϊκό. Στους πράσινους θα αρέσει μία λύση η οποία δεν θα επιβαρύνει την ομάδα με τα χρήματα του δεύτερου εξαμήνου της παρούσης σεζόν αλλά και το δεύτερο μισό του δανεισμού του. Σίγουρα τα πράγματα μ' αυτόν θα είναι πιο δύσκολα σε σχέση με τον Λεντέσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Λεντέσμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK