Ηθικό ακμαιότατο ενόψει Ατρόμητου

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα (με την πρωτοπόρο Ξάνθη) και κύπελλο (με τον Ηλυσιακό) το Αιγάλεω συνεχίζει την προετοιμασία του για το «γειτονικό» ντέρμπι με τον Ατρόμητο.

Ηθικό ακμαιότατο ενόψει Ατρόμητου
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα (με την πρωτοπόρο Ξάνθη) και κύπελλο (με τον Ηλυσιακό) το Αιγάλεω συνεχίζει την προετοιμασία του για το «γειτονικό» ντέρμπι με τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός του «σίτι», Γιώργος Βαζάκας, δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Την Πέμπτη οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, καθώς όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηλυσιακό έκαναν αποθεραπεία το πρωί ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση στις 16:30 ενώ το Σάββατο οι παίκτες θα προπονηθούν στις 10:30 και μετέπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Βαζάκας αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του την Παρασκευή, με κύριο σκοπό να κρατήσει τους χαμηλούς τόνους στην ομάδα και να ζητήσει αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου να συνεχιστεί η καλή πορεία του Αιγάλεω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK