ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιβανσιτς: “Απαραίτητη η νίκη”

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα αναζητά ο Αντρέας Ιβανσιτς από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Χάποελ Τελ Αβίβ στους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ήτοι τη νίκη, όπως δηλώνει στην προσωπική του ιστοσελίδα.

default image
Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα αναζητά ο
Αντρέας Ιβανσιτς από το παιχνίδι του
Παναθηναϊκού με τη
Χάποελ
Τελ Αβίβ στους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ήτοι τη νίκη, όπως δηλώνει στην προσωπική του ιστοσελίδα.

“Δυστυχώς στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι κενές οι εξέδρες, λόγω τιμωρίας, από επεισόδια που έκαναν φίλαθλοί μας στο τελευταίο ματς του ΟΥΕΦΑ. Για μας είναι πολύ κρίμα, γιατί οι φίλαθλοί μας πάντα μας προσφέρουν δυνατή στήριξη. Το ξεκίνημα στον όμιλο του ΟΥΕΦΑ είναι σημαντικό για μας και μία νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά στην έδρα μας, είναι απαραίτητη. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε“, δηλώνει ο Αυστριακός μέσος, ο οποίος “πάτησε” τα 23 την Κυριακή (15/10).

“Αυτήν την εβδομάδα, λόγω των εκλογών δεν είχε στην Ελλάδα αγωνιστική δραστηριότητα κι έτσι μπορώ με άνεση να γιορτάσω τα γενέθλιά μου”, σημείωσε.

Οσο για την εθνική Αυστρίας, η οποία προέρχεται από φιλικές νίκες με Λίχτενσταϊν και Ελβετία, τόνισε: “Για πρώτη φορά μετά από καιρό παρουσιαστήκαμε σαν ομάδα στο παιχνίδι με την Ελβετία. Μπορούμε να βελτιωθούμε και να πάμε ακόμη καλύτερα”.

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον γυμναστή της ομάδας, τον πρώην “πράσινο” Ρότζερ Σπράι: “Ο Ρότζερ είναι μια καινούργια εμπειρία για όλους μας. Ωστόσο, κάθε μία άσκηση που μας βάζει έχει και μία συγκεκριμένη λογική. Νομίζω ότι κάθε παίκτης πρέπει με ευχαρίστηση να ακούει τις συμβουλές του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK