Ιβανσιτς: “Θα επανέλθουμε”
Η χρονιά που ολοκληρώνεται δεν ήταν από αυτές που ο Παναθηναϊκός θα θέλει να θυμάται. Το πρώτο μισό τον βρήκε τρίτο στην περσινή σεζον, το δεύτερο και πάλι τρίτο, στη φετινή.

Η χρονιά που ολοκληρώνεται δεν ήταν από αυτές που ο
Παναθηναϊκός θα θέλει να θυμάται. Το πρώτο μισό τον βρήκε τρίτο στην περσινή σεζον, το δεύτερο και πάλι τρίτο, στη φετινή.
Παναθηναϊκός θα θέλει να θυμάται. Το πρώτο μισό τον βρήκε τρίτο στην περσινή σεζον, το δεύτερο και πάλι τρίτο, στη φετινή.
Ο Αντρέας Ιβανσιτς, έστω και αν ανήκει στο δυναμικό των «πρασίνων» από το καλοκαίρι, έζησε μέρος της δύσκολης περιόδου της ομάδας και με δηλώσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα, στέλνει το μήνυμά του για το 2007.
“Παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα επανέλθουμε δυναμικά. Ελπίζω και η δική μου συμμετοχή να είναι σημαντική έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να κάνει πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλουμε να ξεκινήσουμε την χρονιά με τους τρεις βαθμούς κόντρα στο Αιγάλεω. Εύχομαι το 2007 να είναι μια πετυχημένη χρονιά για τον Παναθηναϊκό”, δήλωσε ο Αυστριακός μέσος.