Ίβιτς: "Ακόμα δεν έχουμε αποκτήσει τίποτα"

Ο Βλάνταν Ίβιτς... προσγείωσε τους παίκτες του, λέγοντας πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήγε στον τελικό, όμως ακόμα δεν έχει πετύχει τίποτα. Τι είπε για το γεγονός πως ο δικέφαλος θα βρει μπροστά του την ΑΕΚ.

Ίβιτς: "Ακόμα δεν έχουμε αποκτήσει τίποτα"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ NOVA:

"Κρατάμε την πρόκριση, κάναμε μια ανατροπή και γνωρίζουμε όλοι όταν είσαι πίσω με δυο γκολ, ήταν δύσκολο να το κάνεις. Βέβαια το πιστέψαμε όλοι αμέσως μετά το πρώτο παιχνίδι και από εκεί ξεκίνησε η πρόκριση που κάναμε χθες. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που ήταν καταπληκτικός για ακόμη μια φορά, μας έδωσαν αυτό που έπρεπε να μας δώσει και αυτοί γνωρίζουν καλύτερα τι είναι αυτό…

Συνεχίζουμε, ήταν ένα παιχνίδι, μια πρόκληση, ήταν σίγουρα μεγάλη βραδιά αλλά μέχρι εκεί. Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και ακόμα δεν έχουμε αποκτήσει τίποτα. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και έχουν μείνει δυο παιχνίδια, τώρα την Κυριακή και το άλλο Σάββατο, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αυτό του Σαββάτου".

Για την ΑΕΚ, δήλωσε: "Κοιτάξτε, μιλάμε για μια καλή ομάδα που την τελευταία εποχή έχει καλά αποτέλεσμα και παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Είναι μια βελτιωμένη ομάδα με καλό προπονητή. Έχουν το σχέδιο τους, τον στόχο τους, βέβαια θα είναι ντέρμπι, θα είναι ο τελικός. Πιστεύω ότι θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτό το παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK