Ίβιτς: "Έχουν ενημερωθεί όσοι δεν υπολογίζονται"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου λίγο μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου αγώνα με τον Ατρόμητου και γι' ακόμα μία φορά έβγαλε ειδήσεις. Διαβάστε τι ανέφερε απ' την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας.

Ίβιτς: "Έχουν ενημερωθεί όσοι δεν υπολογίζονται"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Χρειαζόμασταν αυτά τα δύο φιλικά, είχαμε παίκτες που χρειάζονταν να αγωνιστούν. Έχουμε παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμη ρυθμό. Δουλεύουν σκληρά, σήμερα παίξαμε απέναντι σε έναν καλό κι οργανωμένο αντίπαλο και δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τη Ντιναμό".

Για την παρουσία των Κάνιας-Μπρκιτς: "Είμαι ικανοποιημένος για την παρουσία Κάνιας και Μπρκιτς. Δουλεύουμε γενικά σαν ομάδα στον τρόπο που θέλω να αγωνιζόμαστε".

Για την αποχώρηση κάποιων παικτών: "Έχουμε καταλήξει για τους παίκτες που δεν υπολογίζουμε κι έχουν ενημερωθεί".

Για τον νεαρό Ματθαίου: "Ο Ματθαίου μπήκε αναγκαστικά σήμερα αλλά γενικά τον πιστεύω . Είχε θράσος και είναι ένας παίκτης με μέλλον, δουλεύει σοβαρά κι όπως κι άλλα νέα παιδιά".

Απ' την πλευρά του, ο προπονητής του Ατρόμητου, Τραϊανός Δέλλας ανέφερε: "Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και πιο έτοιμο από εμάς. Δεν υπήρχαν σκοπιμότητες κι οι δύο ομάδες παίξαμε ανοιχτά. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο ροστερ, γι αυτό ο Βλάνταν έχει και εύκολο και δύσκολο έργο και του εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK