Ίβιτς ο εκλεκτός του Σαββίδη

Στη Μυτιλήνη δεν κρίνεται μόνο η διαφορά Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, αλλά εν πολλοίς και το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκλεκτός του Σαββίδη σε περίπτωση που αποφασίσει να απομακρύνει τον Αναστασιάδη είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, προπονητής της Κ-20 του ΠΑΟΚ.

Ίβιτς ο εκλεκτός του Σαββίδη

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Καλλονή δεν είναι μόνο σημαντικός για την κούρσα στην κορυφή, αλλά και για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη. Όλοι γνωρίζουν πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν παραιτείται και δεν φεύγει απ'τις ομάδες του, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα και οι ατάκες του Άγγελου στα αποδυτήρια της Τρίπολής έχουν φουντώσει την εσωστρέφεια και τον προβληματισμό εντός του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν το αποτέλεσμα στη Μυτιλήνη δεν είναι το επιθυμητό και αυτό οδηγήσει τον Ιβάν Σαββίδη σε αλλαγή προπονητή, τότε αντικαταστάτης του Αναστασιάδη θα είναι ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο 38χρονος Σέρβος έχει επιστρέψει ως προπονητής στον ΠΑΟΚ κι απ'τον Ιούνιο του 2013 έχει αναλάβει την ομάδα Κ-20 του Δικεφάλου, ενώ πέρσι κατέκτησε μ'αυτήν και το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK