Ο Ζοζέ Σα μιμήθηκε τη διπλή επέμβαση του Ρομπέρτο στον Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζοζέ Σα έκανε διπλή επέμβαση κόντρα στην Μπέτις, αποκρούοντας πέναλτι και ριμπάουντ, κάτι που είχε κάνει πριν από 5 χρόνια ο Ρομπέρτο στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς! Η σύγκριση των δύο φάσεων.

Ο Ζοζέ Σα μιμήθηκε τη διπλή επέμβαση του Ρομπέρτο στον Ιμπραχίμοβιτς
EUROKINISSI

Αν υπήρχε μία αμφιβολία για το αν ο Ζοζέ Σα είναι το νο1 του Ολυμπιακού στους τερματοφύλακες, αυτή διαλύθηκε στο 18ο λεπτό, όταν θύμισε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους αυτής της θέσης που φόρεσαν τα ερυθρόλευκα γάντα, τον Ρομπέρτο.

Ο Πορτογάλος... μιμήθηκε τον Ισπανό, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή διπλή επέμβαση σε εκτέλεση πέναλτι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και μία τέτοια σύγκριση, όσο πρόωρη κι αν είναι, αποτελεί τιμή για τον Σα.

Η Μπέτις κέρδισε πέναλτι σε λαβή... ράγκμπι του Παπ Αμπού Σισέ στον Αϊσά Μαντί και την ευθύνη ανέλαβε ο Σέρχιο Λεόν. Ο Ισπανός εξτρέμ εκτέλεσε στη δεξιά πλευρά του Σα, ο οποίος έπεσε σωστά και απέκρουσε.

Η φάση δεν τελείωσε εδώ, αφού τόσο ο Λεόν όσο και ένας συμπαίκτης του έτρεξαν για το ριμπάουντ πιο γρήγορα από τους Πειραιώτες. Ο εκτελεστής του πέναλτι κατάφερε να βρει την μπάλα με προβολή, ωστόσο με το πόδι του ο Σα κράτησε ξανά το μηδέν στην εστία του.

Flashback 5 ετών. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2013, ο Ολυμπιακός παίρνει μία σκληρή γεύση του πακτωλού χρημάτων της Παρί Σεν Ζερμέν, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Αν και είχε ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο, οι Παριζιάνοι δεν χρειάστηκαν πολύ κόπο για να φτάσουν σε μία νίκη με 4-1.

Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν δεν υπήρχε ο 'φύλακας άγγελος' εκείνης της σεζόν στο Champions League για τον Ολυμπιακό, ο Ρομπέρτο. Στο 82ο λεπτό οι Γάλλοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Σουηδός επιθετικός πήρε πολύ λίγα μέτρα φόρα, όπως συνηθίζει, και με το δεξί, έστειλε την μπάλα κι αυτός στη δεξιά πλευρά της εστίας. Ο Ρομπέρτο έπεσε καλά, όμως ο Ιμπραχίμοβιτς έφτασε πιο γρήγορα από κάθε άλλον παίκτη στην μπάλα, μετά από την απόκρουση του Ισπανού τερματοφύλακα.

Ο Ρομπέρτο πρόλαβε να ανασηκωθεί πριν από το νέο σουτ του Ιμπραχίμοβιτς και να καλύψει το οπτικό πεδίο. Ο επιθετικός της Παρί επιχείρησε να περάσει την μπάλα κάτω από το σώμα του αντιπάλου του, ωστόσο ο Ρομπέρτο απέκρουσε με το αριστερό γόνατο και αποσόβησε το τέρμα, σε μία παρόμοια φάση με εκείνη του Σα στην Ανδαλουσία.

Photo credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK