Κ-17: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό για την 18η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-17. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 του Παναθηναϊκού το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη με γκολ του Κολτσίδα και παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κ-17: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, από την αρχή έως το φινάλε και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τον αντίπαλο του, που δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρία για γκολ. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 28’. Ο Κηπουρός εκτελεί κόρνερ και ο Κολτσίδας με κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή ανοίγει το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Κ-17: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ σκληρά ειδικά στην επανάληψη με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετοί μικροτραυματισμοί παικτών του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη «πάλεψε» έως το φινάλε να πετύχει και άλλο γκολ και έχασε στο 94’ μεγάλη ευκαιρία αφού σε σουτ του Λάμπρου έξω από την μικρή περιοχή η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Μαυρογενίδης: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης σχολιάζοντας το παιχνίδι σημείωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών προδιαγραφών λόγω του αντιπάλου αλλά και του δυνατού αέρα και ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του. Είχαμε τον έλεγχο σ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δείξαμε χαρακτήρα. Στο 2 ημίχρονο θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο έξυπνα και να εκμεταλλευτούμε κάποιες ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτή η νίκη μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε σε κάποιο βαθμό πιο άνετοι στην συνέχεια. Μεγάλος μας στόχος είναι η τελική φάση".

Κ-17: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0
INTIME SPORTS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Νταϊ, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Κολτσίδας, Τζουμάκης (77' Λάμπρου), Χρήστου, Τσιλίκης (88' Γκλεγκλές), Κηπουρός (67'Κιρτζιαλίδης), Βάρκας (93’ Δερμιτζάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Βαλμάς, Σάμιος, Οικονομόπουλος, Ζήκος, Μίγγος, Λώλος (60’ Δημήτρουλας), Θεοχάρης, Πίσπας, Μπουζούκης, Κουντουριώτης.

* Αναβλήθηκε ο αγώνας της Βέροιας με τον Ολυμπιακό για την 21 αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-20.

* Για την 15 ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-15 ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK