Καχριμάνης: "Εχω την πρόταση του Πάτση, να αναλάβει τις ευθύνες του ο Χριστοβασίλης"

Με παρέμβασή του και δημόσια δήλωση, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης έκανε γνωστό ότι έχει την πρόταση του Ανδρέα Πάτση στα χέρια του.

Καχριμάνης: "Εχω την πρόταση του Πάτση, να αναλάβει τις ευθύνες του ο Χριστοβασίλης"

Αναλυτικά: "Θέλω με την ιδιότητα του φιλάθλου να αναφερθώ σε ένα σοβαρότατο ζήτημα που απασχολεί συμπολίτες μας, που είχαν την ατυχία να εμπλακούν ανιδιοτελώς στα διοικητικά πράγματα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και να την βοηθήσουν στο νέο ξεκίνημα.

Ορισμένοι από αυτούς, που έχουν συνδράμει και οικονομικά την πορεία της ομάδας, την οποία χαιρόμαστε για τις επιτυχημένες παρουσίες της στα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα, βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με υποχρεώσεις για τις οποίες δεν ευθύνονται ούτε κατ΄ ελάχιστο, μόνο και μόνο γιατί είχαν οριστεί από τους μεγαλομετόχους που πέρασαν στον ΠΑΣ Γιάννινα για μικρά διαστήματα ως μέλη του Δ.Σ., χωρίς να έχουν καμία άλλη συμμετοχή παρά να βοηθάνε την ομάδα.

Είναι ανήθικο να ταλαιπωρούνται σήμερα και οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, για αυτό και πρέπει άμεσα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και αποκλειστικός διαχειριστής της, να αναλάβει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του και να τους απεμπλέξει από τις οφειλές προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Δεν γνωρίζουμε ειλικρινά τι σκέφτεται για το μέλλον της ΠΑΕ. Το τελευταίο διάστημα είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για μεταβίβαση της. Παραμονές Χριστουγέννων οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώθηκαν, καθώς μου κοινοποιήθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και Fax προς ενημέρωσή μου, πρόταση του δικηγόρου Αθηνών κ. Πάτση, η οποία όπως μου δηλώθηκε είχε αποσταλεί προς την ΠΑΕ με καταληκτική ημερομηνία για απάντηση την Κυριακή 4 Ιανουαρίου.

Την πρόταση αυτή- η οποία είναι εμπιστευτική- ο κ. Χρηστοβασίλης, ζήτησε να την παραδώσω σε στέλεχος της ΠΑΕ, το οποίο ακόμη αναμένω.

Το ιδιοκτησιακό μέλλον της ΠΑΕ, αφορά ασφαλώς τους μετόχους της. Εκείνο όμως που ενδιαφέρει την τοπική κοινωνία, αλλά και το στελεχιακό δυναμικό της ομάδας, είναι η διοίκηση και συγκεκριμένα ο Πρόεδρός της να είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του, να μην αναζητά κάθε περίοδο "εξ ουρανού βοήθεια" για την εξασφάλιση αδειών, βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων κλπ. και να αναλάβει τις ευθύνες του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ