Καφές: "Αλλο Ακράτητος κι άλλο Ρεάλ"

Καφές: "Αλλο Ακράτητος κι άλλο Ρεάλ"

Δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό "Αlpha" ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Παντελής Καφές. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να τονίσει την σημασία της αναμέτρησης, ενώ έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου λόγω της εμφάνισης απέναντι στον Ακράτητο το απόγευμα του Σαββάτου:

" Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να εμφανιστούμε βελτιωμένοι αν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Δεν έχει καμία σχέση το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ με αυτό κόντρα στον Ακράτητο. Την Τετάρτη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 90 λεπτά".

" Ο κ. Σόλιντ έχει μελετήσει πολύ καλά τη Ρεάλ. Εμείς θα ακούσουμε τις εντολές του προπονητή και θα τις εκτελέσουμε κατά γράμμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο έργο μας".

"Με τη Ρόζενμποργκ είχαμε ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε και μας έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Και εμείς και ο κόσμος περιμέναμε κάτι καλό. Δεν πρέπει όμως να τα παρατήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".
Σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα των ομάδων μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα και την απουσία θεάματος, ο διεθνής μέσος υπογραμμίζει: " Αν θέλουμε θέαμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, πρέπει να βοηθήσουν όλες οι ομάδες. Πρέπει να σταματήσουν οι μικρές ομάδες να παίζουν άμυνα. Πρέπει να διεκδικούν κάτι στο παιχνίδι για να ανέβει το θέαμα και να ευχαριστηθεί ο κόσμος".

Τέλος, ο Παντελής Καφές αναφέρθηκε και στο προβάδισμα των "ερυθρολεύκων" στη βαθμολογία και στο πλεονέκτημα που έχουν έναντι των υπολοίπων: " Εχουμε το προβάδισμα, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Εχουμε δύσκολα παιχνίδια τόσο στην έδρα μας όσο και εκτός. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας, αλλά είναι νωρίς ακόμη για να πούμε ότι πήραμε τον τίτλο" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK