Και δεύτερος πρώην συμπαίκτης του Ουζουνίδη στον πλευρό του στον πάγκο!

O Mαρίνος Ουζουνίδης έδωσε το πράσινο φως και ένας πρώην συμπαίκτης του πήρε θέση στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαραγκό.

Και δεύτερος πρώην συμπαίκτης του Ουζουνίδη στον πλευρό του στον πάγκο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ένας ακόμη παίκτης που έπαιξε σπουδαίο ρόλο στον ένδοξο Παναθηναϊκό, απο τις αρχές μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '90, επιστρέφει στην πρώτη ομάδα.Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Μαραγκό ο οποίος ανέλαβε καθήκοντας άμεσου βοηθού του Ουζουνίδη μετά από επιθυμία του Εβρίτη προπονητή του Παναθηναϊκού.

Στην ουσία θα είναι ο δεύτερος πρώην συμπαίκτης του στους πράσινους, που θα έχει τον ρόλο του βοηθού, με πρώτο τον Χριστόφορο Κόλα (ήταν μαζί και στον Πανιώνιο). Ουσιαστικά δηλαδή μια 4άδα πρώην συμπαικτών στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνει να τον τρέξει σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την ομάδα αφού Ουζουνίδης, Κόλα, Μαραγκός και ο Νίκος Λυμπερόπουλος (απο το καταλυτικό πόστο του τεχνικού διευθυντή), συνυπήρξαν ως παίκτες στο τριφύλι την σεζόν 1996-97. Ο Μαραγκός έφυγε στο μέσον ενώ οι Κόλα, Λύμπε είχαν πάει το καλοκαίρι του 1996.

Ο Μαραγκός, σπουδαίος χαφ στην ποδοσφαιρική νιότη του, υπήρξε συμπαίκτης με τον Ουζουνίδη στους "πράσινους" μέχρι και τον Δεκέμβριο του 1996 όταν και αποχώρησε για τον ΠΑΟΚ (στον δικέφαλο έπαιξε μέχρι το 1998, όταν πήγε στην Ομόνοια, για να επιστρεψει την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ και το 2000 να ξαναφύγει για Κύπρο, για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, στον οποίο κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2002).

Απόκτημα του Γιώργου Βαρδινογιιάννη απο τον Πανιώνιο το 1989, κατέκτησε με το τριφύλι 4 πρωταθλήματα (1990,1991,1995,1996), 5 Κύπελλα (1989,1991, 1993, 1994,1995) ενώ συμμετείχε στις ευρωπαικές πορείες του Παναθηναϊκού το 1992 και το 1996

Μέχρι την... Δευτέρα ο παλαίμαχος άσος εργαζόταν στον Παναθηναϊκό ως προπονητής της ομάδας Κ-17. Ο Ουζουνίδης όμως, έκρινε ότι η εμπειρία του και τα... φώτα του χρειάζονται στην πρώτη ομάδα δίνοντας εντολή για τη σχετική μετακίνηση.

Μάλιστα, η προπόνηση της Τρίτης στο Κορωπί έγινε με τον Μαραγκό σε...ενεργό ρόλο στο πλευρό του Ουζουνίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK