Και επίσημα Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Μαρσελίνιο,ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1μιση χρόνου.

Και επίσημα Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Μαρσελίνιο, αποτελεί και με την βούλα το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ Ατρόμητος, μετά τον Κώστα Κατσουράνη. Ο 27χρονος άσος που έχει περάσει από την Ξάνθη, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κατάνια, αλλά μόλις έμαθε για το ενδιαφέρον του Ατρομήτου ζήτησε ο ίδιος να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στο "αστέρι".

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18/1) στα γραφεία της περιστεριώτικης ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου παρουσία των εκπροσώπων του και του Τεχνικού Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου.

Και επίσημα Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο

"Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου και μόλις ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου ήξερα ότι έπρεπε να επιστρέψω. Όταν ήμουν αντίπαλος του Ατρόμητου πάντα είχα σεβασμό απέναντι του και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε αυτόν. Επίσης θυμάμαι την ωραία ατμόσφαιρα που συναντούσα όταν ερχόμουν να παίξω εδώ στο Περιστέρι" δήλωσε ο Μαρσελίνιο στο επίσημο σάιτ του Ατρομήτου και συνέχισε:

"Στην Ιταλία ήταν καλά για κάποιον επαγγελματία ποδοσφαιριστή αλλά μαζί με την οικογένεια μου αποφασίσουμε να πάρουμε αυτή την ευκαιρία που μας δίνει τώρα ο Ατρόμητο. Είχα προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες αλλά δεν ήθελα να πάω κάπου μόνο για να παίξω αλλά για να έχω στόχους. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που κάθε χρόνο έχει στόχους γι’ αυτό και ήρθα. Έχω όρεξη και κίνητρο για να προσφέρω και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα καταφέρουμε την είσοδό μας στην πρώτη πεντάδα".

Και επίσημα Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο

Ο Μαρσελίνιο είπε ακόμη τα εξής: "Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στον Ατρόμητο έπαιξε η οργάνωση της ομάδας. Διαθέτει άριστες εγκαταστάσεις εφάμιλλες ευρωπαϊκών ομάδων και ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται μόνο πως θα παίξει μπάλα. Επίσης καταλυτικό ρόλο είχε και η παρουσία του κυρίου Πίντο τον οποίο ήξερα ως παίκτη και τώρα ως προπονητή και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του, βέβαιος ότι θα κάνουμε πολύ καλή δουλειά όλοι μαζί. Προσωπικά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας είναι ότι θα δώσω τη ψυχή μου μέσα στο γήπεδο και θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο για τη φανέλα".

Αύριο αναμένεται να κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα του Ατρομήτου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK