Και η Γιουβέντους σε αναζήτηση προπονητή: Το φαβορί και η μεγάλη έκπληξη

Χαμός με τους προπονητές στην Ευρώπη καθώς και η Γιουβέντους παρουσιάζεται από το ΜΜΕ έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri smiles during the group H Champions League soccer match between Maccabi Haifa and Juventus at Sammy Ofer stadium, in Haifa, Israel, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Μάσιμο Αλέγκρι (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Γιουβέντους όσον αφορά στον Μάσιμο Αλέγκρι καθώς η διοίκηση δείχνει συνοφρυωμένη και φέρεται -βάσει δημοσιευμάτων- έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Ρούντι Γκαλέτι ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της Γιούβε με την επιστροφή του να εξετάζεται τις τελευταίες εβδομάδες. Από εκεί και πέρα κυκλοφορεί κι άλλο σενάριο σχετικά με το αύριο στον πάγκο της Γιουβέντους.

Πρωταγωνιστής ο Τιάγκο Μότα ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στην Μπολόνια και έχει ήδη στα χέρια του προσφορές από την Ιταλία και την Ισπανία. Στη λίστα της Γιουβέντους ο 41χρονος Ιταλοβραζιλιάνος βρίσκεται ψηλά και χαίρει της εκτίμησης πολλών εντός του κλαμπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK