Και μία 50άρα εκατομμύρια για τερματοφύλακα δίνει η Λίβερπουλ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι αποφασισμένος να σφραγίσει τα προβληματικά, επί χρόνια, μετόπισθεν της Λίβερπουλ και μετά τον Φαν Ντάικ, παρουσιάζεται έτοιμος να φέρει στο "Άνφιλντ" τερματοφύλακα αξίας 50.000.000 ευρώ.

Liverpool manager Jurgen Klopp celebrates after the final whistle of the English Premier League soccer match between Burnley and Liverpool, at Turf Moor, in Burnley, England, Monday Jan. 1, 2018. (Martin Rickett/PA via AP)
klopp AP IMAGES

Πλήρης ανοικοδόμηση της άμυνας του έχει αρχίσει ο Κλοπ, καθώς δεν μένει μόνο στον Φαν Ντάικ και στα 75.000.000 ευρώ που δαπάνησε για να τον ντύσει με τα κόκκινα της Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρει κυριακάτικο δημοσίευμα στην Αγγλία, ο Γερμανός... ξηλώνει και τους γκολκίπερ του, φέρνοντας άλλον, αξίας μάλιστα 50.000.000 ευρώ για να φυλάει τα γκολπόστ.

Ο εκλεκτός του πρώην τεχνικού της Ντόρτμουντ φέρεται πως είναι ο Τζακ Μπάτλαντ, συμπαίκτης του Κώστα Σταφυλίδη στην Στόουκ! Ο ύψους 1,96 μ. πορτιέρε είναι 24 ετών και δεσμεύεται με την ομάδα του μέχρι το 2021.

Πάντως, η περίπτωση του Μπάτλαντ δεν είναι εύκολη, καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και η Άρσεναλ που ψάχνει τη διάδοχη κατάσταση στα καρέ της, καθώς ο Τσεχ έχει πατήσει τα 35 πλέον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK