Και όμως: ο Μπερλουσκόνι ΔΕΝ ήθελε τον Ντοναρούμα!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αποτελεί τώρα το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της Μίλαν όμως πριν λίγο καιρό ο Μπερλουσκόνι ζητούσε από τον προπονητή να μην τον χρησιμοποιήσει!

VERONA, ITALY - APRIL 25:  Goalkeeper of AC Milan Gianluigi Donnarumma looks during the Serie A match between Hellas Verona FC and AC Milan at Stadio Marc'Antonio Bentegodi on April 24, 2016 in Verona, Italy.  (Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images)
VERONA, ITALY - APRIL 25: Goalkeeper of AC Milan Gianluigi Donnarumma looks during the Serie A match between Hellas Verona FC and AC Milan at Stadio Marc'Antonio Bentegodi on April 24, 2016 in Verona, Italy. (Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images) GETTY IMAGES

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα είναι αυτή τη στιγμή ό,τι ποιοτικότερο διαθέτει η Μίλαν και η διοίκησή της έχει δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί όσα χρήματα και αν της προσφέρουν (αποτελεί στόχο αμέτρητων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων) ωστόσο όχι πολύ μακριά από το σήμερα τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην τεχνικός της Μίλαν και νυν της Τορίνο, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, όταν πήρε την απόφαση να ρίξει στον πάγκο τον Ντιέγκο Λόπεθ και να δώσει το βάπτισμα του πυρός κάτω από την εστία των "ροσονέρι" στον 16χρονο Ντοναρούμα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προσπαθούσε να τον πείσει να αλλάξει γνώμη!

Και όμως: ο Μπερλουσκόνι ΔΕΝ ήθελε τον Ντοναρούμα!

"Η αλήθεια είναι πως η Μίλαν βρέθηκε σε δύσκολη θέση από το ξεκίνημα. Είχαμε χάσει χρόνο στα πρώτα 7-8 παιχνίδια επειδή προσπαθούσαμε να παίξουμε με σύστημα 4-3-1-2, όπως ήθελε ο πρόεδρος Μπερλουσκόνι, αν και μπορούσε να καταλάβει κανείς πως δεν ήταν το πλέον κατάλληλο σύστημα.

Μετά το παιχνίδι με τη Νάπολι είπα "αρκετά", θα κάνω του κεφαλιού μου, εάν με διώξει θα πεθάνω με τις ιδέες μου. Τότε άρχισαν να έρχονται τα αποτελέσματα", τόνισε σε συνέντευξή του στην "Corriere della Sera" ο Μιχάιλοβιτς, για να "δώσει" στη συνέχεια τον ιδιοκτήτη της Μίλαν, λέγοντας:

Και όμως: ο Μπερλουσκόνι ΔΕΝ ήθελε τον Ντοναρούμα!

"Την εβδομάδα πριν το ντεμπούτο του Ντοναρούμα, ο Μπερλουσκόνι ήρθε δύο φορές στο Μιλάνο για να με πείσει να χρησιμοποιήσω τον Ντιέγκο Λόπεθ. Εγώ του είπα ότι είχε δύο επιλογές: ή να με έδιωχνε και να έβαζε τον Λόπεθ ή να με κρατούσε και να δούμε κάτω από την εστία τον Ντοναρούμα.

Εκείνος διάλεξε να με κρατήσει, ευτυχώς. Για δικό του του καλό. Τώρα ο Ντοναρούμα είναι στην εθνική Ιταλίας και αποτελεί περιουσιακό στοιχείο, δεν ξέρω καν αν υπάρχει τιμή για αυτόν τον παίκτη: θα είμαι για πάντα ικανοποιημένος για αυτό που έκανα.

Και όμως: ο Μπερλουσκόνι ΔΕΝ ήθελε τον Ντοναρούμα!
THIS CONTENT IS SUBJECT TO COPYRIGHT.

Εγώ δεν βάζω έναν νεαρό παίκτη μόνο επειδή έχω ελλείψεις, όπως κάνουν πάρα πολλοί, αν με πείσει για την αξία του θα παίξει ακόμα και αν έχω άπαντες στη διάθεσή μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK