Και όμως ο Σάντσο τα κατάφερε πριν τη Γιουνάιτεντ, επίτευγμα που περισσότερο θλίβει τους "Κόκκινους Διαβόλους" παρά κολακεύει τον Άγγλο

Η αγγλική ομάδα έχει χάσει αρκετή από την ευρωπαϊκή της λάμψη και η επιστροφή τοι κοιμώμενου γίγαντα οφείλει να έρθει άμεσα.

Atletico Madrid's Koke, centre, challenges for the ball with Dortmund's Jadon Sancho during the Champions League quarterfinal soccer match between Atletico Madrid and Borussia Dortmund at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 10, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ντόρτμουντ πέτυχε σπουδαία νίκη-πρόκριση με 4-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτομάτως ο Τζέιντον Σάντσο έφτασε πιο μακριά στο Champions League από ό,τι έχει καταφέρει οποιαδήποτε ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2011 μέχρι σήμερα.

Ο 24χρονος συνεχίζει να προσπαθεί να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του στη Γερμανία, με τον ακραίο επιθετικό να είναι αισθητά βελτιωμένος αποδεικνύοντας πως ίσως να μην ήταν απαραίτητα ο ίδιος εξολοκλήρου το πρόβλημα. Η διαμάχη με τον Τεν Χαχ φαίνεται εν τέλει να βοήθησε περισσότερο εκείνον, ενώ ταυτόχρονα εξέθεσε ως έναν βαθμό τον προπονητή του.

Αυτή τη στιγμή η Ντόρτμουντ, βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League και όμως η Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει -και μάλλον ούτε πρόκειται- να εξασφαλίσει φέτος το εισιτήριο για την συμμετοχή στην διοργάνωση. Να θυμίσουμε επίσης πως από το 2011 και μετά η Γερμανική ομάδα μετρά και μία συμμετοχή σε τελικό...

Η Γιουνάιτεντ πέρα από μία κατάκτηση του Europa League επί των ημερών του Μουρίνιο, έχει πάψει να γνωρίζει τι πάει να πει ευρωπαϊκή βραδιά. Η ιστορία του συλλόγου δεν επιτρέπει μία τέτοια αγωνιστική καθίζηση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό είναι κάτι το το οποίο γνωρίζει ο Τζιμ Ράντκλιφ και ετοιμάζεται να εφαρμόσει τα σχέδιά του αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τσάμπι Αλόνσο στην Ρεάλ; Ο CEO της Λεβερκούζεν δήλωσε βέβαιος για αυτό

Επιθετικός της Τσέλσι θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Μπενζεμά, όμως η κριτική στο πρόσωπό του είναι οξεία

News 24/7

24MEDIA NETWORK