Και τώρα... ο ΠΑΟΚ

Η «μαγική» εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής στον Βόρειο Όμιλο ο Αγροτικός Αστέρας δεν ήταν δυνατό να μην έχει χαροποιήσει τον Περικλή Αμανατίδη.

Και τώρα... ο ΠΑΟΚ

Η «μαγική» εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής στον Βόρειο Όμιλο ο Αγροτικός Αστέρας δεν ήταν δυνατό να μην έχει χαροποιήσει τον Περικλή Αμανατίδη. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα. Ισως κάποιοι να μην περίμεναν ότι θα μπαίναμε τόσο δυνατά, αλλά για μας που γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ομάδας δεν αποτελεί έκπληξη», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει στους παίκτες του οτι η κορυφή κρύβει πολλούς κινδύνους για χαλάρωση.

«Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Τα πανηγύρια μπορούν να περιμένουν. Πλέον, όλες οι ομάδες μάς αντιμετωπίζουν σαν πρωτοπόρους και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή μας», ολοκλήρωσε.

Το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο είναι αυτό που κλέβει την παράσταση στον Αστέρα. Ο Περικλής Αμανατίδης είναι αποφασισμένος να κοιτάξει στα μάτια τον δικέφαλλο του βορρά, ενώ το ίδιο θα πράξει και ο πρώτος σκόρερ του ομίλου, Παναγιώτης Μπεκιάρης, ο οποίος είπε: «Θα κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Οταν αντιμετωπίζεις μια τόσο μεγάλη ομάδα, οι εμπειρίες που αποκομίζεις είναι πολύτιμες και σε βοηθούν πολύ στη συνέχεια».

News 24/7

24MEDIA NETWORK