Και ξαφνικά... Σβαϊνστάιγκερ στις προπονήσεις

Δεν ξέρουμε αν είναι η απελπισία λόγω των τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη στην Premier League, αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο ζήτησε από τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ να επιστρέψει στις προπονήσεις! Καλύτερο ποσοστό νικών με τον Γερμανό στην ομάδα.

Και ξαφνικά... Σβαϊνστάιγκερ στις προπονήσεις
Bastian rooney © MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Από το ξεκίνημα της θητείας του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, ο 32άχρονος μέσος είναι στους "αγνοούμενους". Μάλιστα ο Μουρίνιο του ζήτησε να μην προπονείται καν με την πρώτη ομάδα, αφού, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, δεν βρισκόταν στα πλάνα του.

Τα... κόζα άλλαξαν όπως φαίνεται και ο Σβαϊνστάιγκερ επέστρεψε στις προπονήσεις δίπλα στα μεγάλα αστέρια των "κόκκινων διαβόλων". Ο φακός τον έπιασε στην προπόνηση της Δευτέρας και αμέσως έγινε πρώτο θέμα στα αγγλικά ΜΜΕ, τα οποία ασκούν σκληρή κριτική στον Πορτογάλο που μετρά τέσσερις σερί αγωνιστικές δίχως νίκη ( και 1 γκολ ενεργητικό).

Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά πως θα παίξει, αλλά στο "νησί" αναφέρουν πως ο Μουρίνιο ψάχνει λύσεις για να επαναφέρει την ομάδα του στα θετικά αποτελέσματα και η αλήθεια είναι πως με τον Γερμανό τα πηγαίνει καλύτερα!

Πιο... ουσιαστικός

Στα 18 παιχνίδια που έχει παίξει στην Premier League ο Σβαϊνστάιγκερ, η Γιουνάιτεντ μετρά 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες (55.6% ποσοστό νικών). Στα 30 ματς χωρίς τον Γερμανό, η αγγλική ομάδα μετρά μόλις 13 νίκες, 6 ισοπαλίες και 11 ήττες (43.4% ποσοστό νικών).

Εκτός όλων αυτών, ο Μπάστιαν αμείβεται με 145.000€ την εβδομάδα, οπότε βγάζει... εύκολο μεροκάματο με το συμβόλαιο του να λήγει το 2018. Καταλήγοντας λοιπόν, απελπισία ή απλά μία κίνηση για να στείλει μηνύματα στους βασικούς; Θα φανεί από το επόμενο παιχνίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK