"Κάηκε" το Κάιρο με το παγκόσμιο γκολ του Σαλάχ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν απογείωσε μόνο το "Άνφιλντ" αλλά και το... Κάιρο, με τους συμπατριώτες του να πανηγυρίζουν έξαλλα τη γκολάρα με την οποία άνοιξε το δρόμο για το θρίαμβο επί της Ρόμα (VIDEO)!

"Κάηκε" το Κάιρο με το παγκόσμιο γκολ του Σαλάχ!

Ό,τι και να πει κανείς για αυτά που βλέπουμε τη φετινή σεζόν από τον Μοχάμεντ Σαλάχ θα είναι λίγο, με τον 25χρονο άσο να έχει φτάσει τα 43 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ και να έχει πάρει από το χεράκι τους "κόκκινους" για να τους στείλει στον τελικό του Champions League, πρώτο τους μετά το 2007.

Τα δύο τελευταία μάλιστα γκολ του επιτεύχθηκαν στο 5-2 επί της Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, με τον Αιγύπτιο να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ με ασύλληπτο σουτ που έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στη συμβολή των δοκαριών της εστίας του Άλισον και έπειτα στα δίχτυα.

Για το γκολ αυτό οι πανηγυρισμοί στο "Άνφιλντ" ήταν ουρανομήκεις από 50.000 φανς της Λίβερπουλ, δεν ήταν ωστόσο οι μόνοι που πανηγύρισαν σαν... μουρλοί αυτή τη μαγεία του Σαλάχ αφού στη χώρα του "κάηκε το πελεκούδι".

Στο Κάιρο στήθηκαν γιγαντοοθόνες για να δουν το ματς της Λίβερπουλ με την Ρόμα και όταν έγινε το 1-0, οι εικόνες πανηγυρισμών δεν περιγράφονται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK