ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καϊτά ο αντί-Αραμπατζής

Τους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά στην αμυντική γραμμή του Ηρακλή, ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη, αναζητά απεγνωσμένα ο Γιώργος Παράσχος, αφού νοκ άουτ από το σαββατιάτικο παιχνίδι είναι όχι μόνο ο μακροχρόνιος τραυματίας Κατσικάς, αλλά και ο Κατσαμπής, που δεν προλαβαίνει να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο.

Καϊτά ο αντί-Αραμπατζής
Την τριάδα των απόντων στην άμυνα συμπληρώνει ο Νίκος Αραμπατζής, που είναι τιμωρημένος. Τη θέση του Έλληνα δεξιού μπακ αναμένεται να καλύψει όπως όλα δείχνουν ο Σάνι Καϊτά, με τον Αφρικανό αμυντικό να προπονείται σήμερα με τους βασικούς και να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση.



Αντίθετα τη θέση του Κατσαμπή στο κέντρο της άμυνας, αναμένεται να πάρει ο Κυριαζής. Την ίδια στιγμή ο Στέλιος Ηλιάδης συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, που ακολουθεί, προκειμένου να ξεπεράσει την τενοντίτιδα στο γόνατο, που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK