Κακάου: "Γιατί όχι και Ελλάδα"

Την πίστη του πως η Στουτγκάρδη θα είναι ανάμεσα στις τρεις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ εξέφρασε με δηλώσεις του στο «Contra.gr» ο επιθετικός των «σουηβών», Κακάου.

Κακάου: "Γιατί όχι και Ελλάδα"

Την πίστη του πως η Στουτγκάρδη θα είναι ανάμεσα στις τρεις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ εξέφρασε με δηλώσεις του στο « Contra» ο επιθετικός των « σουηβών», Κακάου. Ο Βραζιλιάνος θα τεθεί αντιμέτωπος του ΠΑΟΚ στην τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης ( 24/11) στην Τούμπα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

- Τι γνωρίζετε για τον ΠΑΟΚ;

«Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω πως είναι μια παραδοσιακή ομάδα με μεγάλη ιστορία αλλά από τους ποδοσφαιριστές του ξέρω μόνο τον Ζαγοράκη».

- Τι πιστεύεις για την κλήρωση; Την θεωρείς εύκολη ή δύσκολη; Πιστεύεις ότι η ομάδα σου θα πάρει την πρόκριση;
«Στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε δυνατά και να προσπαθούμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανάμεσα στους τρεις που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση».

- Ποια είναι η γνώμη σου για το ελληνικό πρωτάθλημα; Θα ήθελες να αγωνιστείς κάποια στιγμή σε μια ελληνική ομάδα;
«Μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2004 οι μετοχές του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν ανεβεί. Τα αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ αποδεικνύουν ότι οι ελληνικές ομάδες μπορούν να ανταγωνιστούν τις μεγάλες ευρωπαϊκές. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο, γιατί όχι να μην παίξω στην Ελλάδα;»

- Πιστεύεις ότι ο προπονητής σου θα μιλήσει με τον Ότο Ρεχάγκελ, προκειμένου να μάθει κάποια παραπάνω πράγματα για τον ΠΑΟΚ;

«Για αυτό το θέμα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Τραπατόνι. Αλλά είμαι σίγουρος πως πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ξέρουμε τα πάντα για εκείνον».

News 24/7

24MEDIA NETWORK