Κακός χαμός στο Ντραγκάο, stewards και μέλη του τιμ της Πόρτο επιτέθηκαν σε παίκτες της Σπόρτινγκ

Μεγάλη ένταση επικράτησε μετά το φινάλε του ματς μεταξύ της Πόρτο και της Σπόρτινγκ για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια, την ώρα που στα social media διέρρευσε video με άνδρες της ασφάλειας του Ντραγκάο να χτυπούν παίκτες των φιλοξενούμενων.

Κακός χαμός στο Ντραγκάο, stewards και μέλη του τιμ της Πόρτο επιτέθηκαν σε παίκτες της Σπόρτινγκ

Χωρίς νικητή έληξε η μάχη πρωτιάς του πορτογαλικού πρωταθλήματος μεταξύ της Πόρτο και της Σπόρτινγκ, με τους "δράκους" να κάνουν την επιστροφή και να ισοφαρίζουν σε 2-2, διατηρώντας τη διαφορά στο +6 από τη δεύτερη θέση.

Το παιχνίδι ήταν ούτως ή άλλως γεμάτο ένταση και με το σφύριγμα της λήξης η κατάσταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα ο διαιτητής έκανε ευρεία χρήση της κόκκινης κάρτας τιμωρώντας τέσσερις παίκτες (Πέπε και Μαρκεζίν από την Πόρτο, οι Παλίνια και Ταμπάτα από τη Σπόρτινγκ).

Από τα "λιοντάρια" της Λισαβόνας υπήρξαν ισχυρισμοί ότι οι ποδοσφαιριστές τους δέχθηκαν χτυπήματα από άνδρες της ασφάλειας. Ένα video που κυκλοφόρησε στα social media απεικονίζει stewards να μην περιορίζονται στα καθήκοντά τους. Αντιθέτως να επιτίθενται και να συμμετέχουν στις συμπλοκές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK