Κάκωση ο Κλάους, θλάση ο Κατσικάς

Ο Γιώργος Κατσικάς αποχώρησε τραυματίας στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ντιναμό Μινσκ, ενώ κι ο Στέφανος Αθανασιάδης εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του.

Κάκωση ο Κλάους, θλάση ο Κατσικάς
INTIME SPORTS

Τελικά, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Κατσικάς αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για περίπου 20 μέρες, όπως ανέφερε ο γιατρός της ομάδας Γιώργος Οικονομίδης, ο οποίος έκανε λόγο για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

Αυτό σημαίνει πως ο στόπερ του ΠΑΟΚ θα λείψει από τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα του σε Ελλάδα κι Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2014.

Αντίθετα, ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, παρά την αναγκαστική αποχώρησή του από το παιχνίδι μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού, έχει υποστεί μια απλή κάκωση και πολύ δύσκολα δεν θα παίξει με τον Πανθρακικό την Κυριακή (30/11). Περισσότερα για την κατάστασή του θα γίνουν γνωστά μόλις ο ΠΑΟΚ γυρίσει στην Ελλάδα.

Τέλος, ο κ. Οικονομίδης ανέφερε πως ο προσαγωγός του Αλέξανδρου Τζιόλη επιβαρύνθηκε από τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK