"Κακότεχνα σκηνοθετημένος ο αγώνας με τον Απόλλωνα Λάρισας"

Η ΠΑΕ Καλλιθέα εξέφρασε την ικανοποίηση της για το γεγονός πως ο εισαγγελέας κινητοποιήθηκε άμεσα μετά τις καταγγελίες των ανθρώπων της ομάδας, για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας. "Δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά ήταν κακότεχνα σκηνοθετημένος", αναφέρει μεταξύ άλλων.

"Κακότεχνα σκηνοθετημένος ο αγώνας με τον Απόλλωνα Λάρισας"

Σκληρή ανακοίνωση με την οποία πήρε θέση για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, που από 1-3 τελείωσε 4-3, τονίζοντας πως η διοίκηση της Καλλιθέας είναι πεπεισμένη πως το παιχνίδι δεν ήταν απλά χειραγωγημένο, αλλά κακότεχνα σκηνοθετημένο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει την ικανοποίηση της για την άμεση αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα και τη κλήτευση του γενικού αρχηγού μας προς παροχή εξηγήσεων. Η πεποίθηση μας είναι ότι ο αγώνας της ομάδος μας με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά ήταν κακότεχνα σκηνοθετημένος από πρόσωπα που έχουν βρεί στο Στοίχημα τους πόρους για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα ουσιαστικά πληρώνει το τίμημα της άκαμπτης στάσης που έχει τηρήσει. Δεν θέλησε ούτε σε περίεργες συμπράξεις να συμμετάσχει, ούτε τις αρχές της να εκποιήσει.

Αναμένουμε το πόρισμα των αρμοδίων αναφορικά με τις στοιχηματικές αποδόσεις του συγκεκριμένου αγώνα και εκφράζουμε τη θλίψη μας, γιατί χρειάστηκε ο αγώνας αυτός για να διαπιστώσουν οι αρμόδιοι τι ακριβώς συμβαίνει και που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλή Ανάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK