Καλά νέα από Μπεργκ
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος της αποθεραπείας του έδωσαν θετικά μηνύματα.
Ο ακτινολογικός έλεγχος έδειξε ότι η εξέλιξη της οστεοσύνθεσης της δεξιάς κλείδας είναι πολύ ικανοποιητική, γεγονός που επιτρέπει πλέον στον Σουηδό να αρχίσει τρέξιμο και προοδευτικά να ανεβάσει ρυθμούς.
Αν συνεχιστεί η ίδια βελτιούμενη κατάσταση, τότε η επιστροφή του το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Από εκεί και πέρα, παρά το διήμερο ρεπό που απολαμβάνουν από σήμερα οι “πράσινοι”, στο Κορωπί βρέθηκαν το πρωί ο Κώστας Κότσαρης, που επίσης άρχισε τρέξιμο, αλλά και οι Νταβίντ Μέντες και Γιώργος Κουτρουμπής που γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.