"Καλαματιανό" με σαμπάνια & πολλά εκατομμύρια

Το Maisfutebol εξασφάλισε την εορταστική φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Αντρέα Ανιέλι αμέσως μόλις οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή της δεκαετίας. Λαμπερά χαμόγελα, χλιδή και πολλά εκατομμύρια έπεσαν στο τραπέζι για την ενεργοποίηση της "βόμβας".

"Καλαματιανό" με σαμπάνια & πολλά εκατομμύρια

Ο Αντρέα Ανιέλι θα πληρώνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο 30.000.000 ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2022, κι εκείνος το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για τον "Mr. Fiat" ήταν να του ανοίξει μια σαμπάνια!

Προσοχή! Όλα αυτά επί ελληνικού εδάφους, στην πανέμορφη Καλαμάτα και τις εγκαταστάσεις του Κόστα Ναβαρίνο, εκεί όπου ο CR7 απολαμβάνει εδώ και κάποιες ημέρες τις διακοπές του και ο Αντρέα Ανιέλι ταξίδεψε για να τον "κλείσει".

Εννοείται πως στην παρέα βρισκόταν ο πιο πετυχημένος agent της εποχής μας, Ζόρζε Μέντες, όπως και το επιτελείο των βασικών αξιωματούχων της "Gestifute", της εταιρίας του Μέντες που εκπροσωπεί τον Κριστιάνο κι άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο χαρούμενος Ανιέλι φέρεται να είπε: "Δεν τον πιστεύω έχω κλείσει τον καλύτερο παίκτη..."

Το Maisfutebol εξασφάλισε και δημοσιοποίησε σχετική φωτογραφία μετά την επίτευξη του deal με όλους τους πρωταγωνιστές της μεγάλης "δουλειάς" να ποζάρουν χαρούμενοι, απολαμβάνοντας τη σαμπάνια τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK