Κάλεσμα σε Τσακίρη για τα κοινά του Πανιωνίου

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, ο Νίκος Ζαμάνης έκανε κάλεσμα στον Κωνσταντίνο Τσακίρη και όχι μόνο για να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου ή απλά να συνδράμει στην προσπάθεια ενόψει της νέας σεζόν.

Κάλεσμα σε Τσακίρη για τα κοινά του Πανιωνίου

Ο Νίκος Ζαμάνης έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, προκειμένου να υποβάλλει κάλεσμα στον Κωνσταντίνο Τσακίρη και κάθε "κυανέρυθρο" για την ενίσχυση του συλλόγου.

Η δήλωση:

"Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της ηγεσίας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέσαμε ως στόχο την οικονομική εξυγίανση της ομάδας και την επαναφορά της στη θέση που της αρμόζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς δισταγμό και χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος, μπροστά στο καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τα χρέη και τις υποχρεώσεις που τον βαραίνουν (και προήλθαν από τις 3 προηγούμενες διοικήσεις) και τα οποία ανέρχονται σε περίπου 5,2 εκατομμύρια ευρώ.

Καλούμε κάθε ΠΑΝΙΩΝΙΟ και φυσικά και τον κ. Κωνσταντίνο Τσακίρη, εάν θέλει να αναλάβει ο ίδιος τις τύχες της ομάδας μας. Ακόμα κι έτσι όμως, η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή σε όποιον θέλει να συνδράμει απλά στην προσπάθειά μας. Εμείς ξεκινάμε τις ενέργειες για να αποκτήσει ο σύλλογος προπονητικό κέντρο που να του ανήκει. Να αποκτήσει πούλμαν που θα αποτελεί περιουσιακό του στοιχείο. Να αποκτήσει γενικά υποδομές αντάξιες του ονόματός του.

Κάθε συμπαίκτης είναι δεκτός. Οπως και κάθε ενδιαφερόμενος για την απόκτηση του πακέτου των μετοχών και της ανάληψης ευθυνών.

Υπάρχει κανείς;

Υ.Γ. Κύριε Τσακίρη μην φοβάστε. Αν θελήσετε να πάρετε τις μετοχές, εμείς θα σταθούμε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε λάθη που σας ανάγκασαν κάποιοι να κάνετε στην δική σας θητεία"

Διαβάστε ακόμη:

Νέα διοίκηση στον Πανιώνιο