"Καλή μεταγραφή ο Βερμάλεν"

Παρά το γεγονός πως δαπάνησε 19.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Βερμάλεν και ο Βέλγος ακόμη δεν έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο του λόγω τραυματισμών, η Μπαρτσελόνα επιμένει πως ήταν σωστή κίνηση η μεταγραφή του.

"Καλή μεταγραφή ο Βερμάλεν"

Δεν τα "κλαίει" τα 19.000.000 ευρώ που δαπάνησε το καλοκαίρι για τον Τόμας Βερμάλεν η Μπαρτσελόνα, αντίθετα μάλιστα, τον θεωρεί σωστή μεταγραφή.

Ο Βέλγος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού, πριν προλάβει καν να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, με τον τεχνικό διευθυντή των "μπλαουγκράνα", Άντονι Θουμπιθαρέτα να κάνει λόγο για σωστή μεταγραφή:

"Αρχικά να πως ο Βερμάλεν θα λείψει για τρεις μήνες. Δεν είναι να απογοητευόμαστε, είναι πρόβλημα υγείας. Ξέραμε όταν ήρθε ότι είχε πρόβλημα τραυματισμού για αυτό είχαμε μια συντηρητική προσέγγιση απέναντί του.

Ήταν τέλεια μεταγραφή. Δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, θα αποδώσει αμέσως. Την ημέρα που θα παίξει θα τα θυμάστε αυτά που σας λέω. Δώστε του χρόνο, σε αυτή τη θέση έχουμε άλλωστε κι άλλους ικανούς αμυντικούς".

Ωστόσο, στην ψηφοφορία που διεξάγει η βρετανική "Mirror" για το αν κρίνουν οι αναγνώστες θετική τη μεταγραφή του Βερμάλεν στην Μπαρτσελόνα, η απάντηση είναι ομόφωνη:

"Καλή μεταγραφή ο Βερμάλεν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK