Kαλλιθέα: Φουλάρει ο Νταμιάνοβιτς

Kαλλιθέα: Φουλάρει ο Νταμιάνοβιτς
Στον απόηχο του θέματος που προέκυψε με την έδρα του ματς με τον Αρη, η Καλλιθέα συνέχισε την Τρίτη την προετοιμασία της για το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Ο Τάκης Λεμονής είδε με χαρά τον Γιόβισα Νταμιάνοβιτς να λαμβάνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες που αυτό έχει. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Ελληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει τον Σέρβο μέσο για το παιχνίδι με τον Αρη.

Αντίθετα νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Γιώργο Κουλακιώτη. Η διοίκηση της Καλλιθέας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια για τον στρατευμένο παίκτη της που εξακολουθεί να γυμνάζεται στην Βέροια με την τοπική ομάδα. Αιτία της μη χορήγησης της άδειας ήταν η στρατιωτική επιφυλακή εν' όψει εκλογών. Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση της ΠΑΕ αναμένεται να προβεί σε νέες κινήσεις έτσι ώστε ο Κουλακιώτης να ενσωματωθεί στην αποστολή της Καλλιθέας.

To θέμα του γηπέδου του παιχνιδιού με τον Αρη έχει κουράσει τους διοικούντες την ΠΑΕ Καλλιθέα. Πέντε ημέρες πριν την διεξαγωγή του και ενώ υπάρχει η απόφαση της ΕΠΑΕ, το ζήτημα της έδρας παραμένει στον αέρα λόγω των αντιρρήσεων του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να παραχωρήσει το γήπεδο της Τούμπας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK