Καλλιθέα: Ολα τα λεφτά με Χαλκηδόνα

Καλλιθέα: Ολα τα λεφτά με Χαλκηδόνα
H ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο μπορεί να έφερε μερική ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Καλλιθέας, ωστόσο στην αθηναϊκή ομάδα ζουν και αναπνέουν για το ματς με την Χαλκηδόνα.

Δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι το Κυριακάτικο ματς έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για την Καλλιθέα που αν επικρατήσει των νεοφωτιστών θα κάνει το μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Σε αυτήν την προσπάθεια ο Τάκης Λεμονής είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα όπλα στην διάθεσή του αφού και ο Σπύρος Γόγολος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και πλέον μπορεί να προπονηθεί κανονικά. Από το παιχνίδι της Κυριακής θα λείψουν οι τιμωρημένοι Κουλακιώτης και Ντραγκίσεβιτς.

H προετοιμασία της Καλλιθέας για το ματς με την Χαλκηδόνα θα συνεχιστεί την Τετάρτη με πρωϊνή προπόνηση στην Βάρη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σε αυτήν θα πάρουν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μετά το κυριακάτικο αγώνα ο νεοαποκτηθείς Σέτα θα μεταβεί στην Αλβανία για να ενσωματατωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων της χώρας του.


*Tα εισιτήρια της αναμέτρησης θα αρχίσουν να διατίθενται από την Τετάρτη το πρωϊ.

*Aπολύθηκε από το στρατό ο Φάνης Γκέκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK