Καλλιθέα: Πλήγμα με Γόγολο

Καλλιθέα: Πλήγμα με Γόγολο
Ένα μήνα μακριά από τα γήπεδα θα χρειαστεί να μείνει ο Σπύρος Γόγολος. Ο βασικότατος κεντρικός αμυντικός της Καλλιθέας, είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Τετάρτης και παρά το ότι οι αρχικές εκτιμήσεις δεν έκαναν λόγο για κάτι το πολύ σοβαρό, ήρθαν οι εξετάσεις της Πέμπτης θα δείξουν ρήξη έσω πλαγίου μηνίσκου.

Ο παίκτης της αθηναϊκής ομάδας, δεν ανησυχούσε την Τετάρτη αλλά το πρωί της Πέμπτης ένιωσε οξείς πόνους και έτσι αναγκάστηκε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν τα δυσάρεστα.
Η αναγκαία εγχείρηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου στην συνέχεια ο Γόγολος να αναλωθεί στο πρόγραμμα της αποθεραπείας του και να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Εν τω μεταξύ, για το ματς με τον Αρη, ο Τάκης Λεμονής, δε μπορεί να υπολογίζει στον Νταμιάνοβιτς. Ο ικανός και τεχνίτης μέσος, θα προσπαθήσει να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς την ερχόμενη εβδομάδα αλλά για το ματς με τους Θεσσαλονικείς, ούτε λόγος να γίνεται.
Ευχάριστα όμως είναι τα νέα για τον Αριαν Σέτα. Ο διεθνής με τις Ελπίδες της Αλβανίας άσος, θα βρίσκεται στην αποστολή και όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, αν και βέβαια, κάτι τέτοιο εξαρτάται και από το αν η εξέλιξη του αγώνα επιτρέψει κάτι τέτοιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK