Καλλονή - Πλατανιάς 0-0 (VIDEO)

Η Καλλονή πίεσε, ο Πλατανιάς άντεξε και το 0-0 σφράγισε την προσπάθεια των δύο στο ματς της Λέσβου. Από ένα βαθμό για κάθε ομάδα πριν από την εμβόλιμη αγωνιστική.

Καλλονή - Πλατανιάς 0-0 (VIDEO)

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Απέναντι στις προσωπικές ενέργειες, απόρροια της τεχνικής κατάρτισης της τριάδας Λεοζίνιο, Ναβάρο και Μανούσου, ο Πλατανιάς αντιπαρέταξε την ομαδική δουλειά και τον ιδρώτα στο χορτάρι, με αποτέλεσμα να εξουδετερώσει την Καλλονή. Μάλιστα αν ο αμαρκάριστος Μπανανά στο 29' είχε πιάσει καλά την κεφαλιά η ομάδα του Χριστόπουλου, θα είχε προηγηθεί στη Μυτιλήνη.

Ο Ματζουράκης ρίσκαρε στην πορεία του αγώνα, παίζοντας με περισσότερους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, αλλά οι διάδρομοι προς την εστία του γκολκίπερ Ολιμπά είχαν κλείσει. Από τη στιγμή που ο Ναβάρο στο 49' και Καμαρά στο 57' δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, το 0-0 ήταν δύσκολο ν' αλλάξει. Ο Πλατανιάς είχε θωρακιστεί, το φρεσκάρισμα από τον πάγκο κράτησε ψηλά το επίπεδο συγκέντρωσης και ο Ολιμπά δεν κινδύνευσε. Ούτε όμως ο Χογκ σ' ένα ματς που δυο αποτελεσματικές άμυνες, από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, εξουδετέρωσαν τις επιθέσεις.

MVP

Ο Πολ Κεϊτά, παρά τις παρατηρήσεις του Ματζουράκη στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ο πιο ουσιαστικός παίκτης της Καλλονής. Όταν μάλιστα ο προπονητής του ρίσκαρει, χρειάστηκε να κρατήσει μόνος το κέντρο και ανταποκρίθηκε περίφημα.

Αδύναμος κρίκος

Δεν ήταν πως ο Λεοζίνιο δεν είχε συμμετοχή στο ματς. Έπαιρνε πρωτοβουλίες και προσπαθούσε να οργανώσει. Δεν είχε όμως ουσία και καλή τελική επιλογή.

Σχόλιο

Καλός ρυθμός, υψηλής έντασης ματς, αλλά λιγοστές ευκαιρίες. Το χιλιογραμμένο "όποια ομάδα σκόραρε, θα κέρδιζε" δεν συνέβη, αμφότερες εγκλωβίστηκαν στο 0-0 και πήραν από ένα χρήσιμο βαθμό σε μια εβδομάδα γεμάτη από υποχρεώσεις και ταξίδια. Η Καλλονή κράτησε ανέπαφη την εστία της για έκτο παιχνίδι στη σειρά, τρίτο σερί 0-0 και αήττητο πέντε αγώνα για τον Πλατανιά.

Καλλονή: Χογκ, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Πιπίνης, Κεϊτά, Καλτσάς (64' Αγρίτης), Λεοζίνιο, Ναβάρο (72' Στεβάνοβιτς), Μανούσος, Χουάνμα (52' Καμαρά)

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί (79' Μαχαμάτ), Ιτουά, Μπανανά, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπεριάν (60' Αποστολόπουλος), Ζιλβάν, Τσουράκης, Τόρες (71' Ναζλίδης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK