"Καλό για τον Γλύκο να παίξει σε Ιταλία ή Ισπανία"

Ο ατζέντης του Παναγιώτη Γλύκου, Νίκος Ζαφειρόπουλος, μίλησε για το "φλερτ" του Έλληνα γκολκίπερ με ιταλικές ομάδες, τονίζοντας πως οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" είναι ενημερωμένοι για τις επαφές.

"Καλό για τον Γλύκο να παίξει σε Ιταλία ή Ισπανία"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαφειρόπουλου στο Αθλητικό Metropolis: "Είμαι 20 χρόνια τερματοφύλακας. Την ξέρω καλά την θέση. Με τον Παναγιώτη είμαστε καταρχήν φίλοι και μετά είναι η συνεργασία. Ο Παναγιώτης είναι ευαίσθητο παιδί. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Πρώτον, όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει στο εξωτερικό, στην Ιταλία, στην Γερμανία, στην Αγγλία κλπ. Το ξέρω καλά αυτό. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι ενημερωμένοι για τις κινήσεις. Ο Παναγιώτης έχει προταθεί σε ομάδες εξωτερικού και νομίζω πως καλό για τον Παναγιώτη είναι να αγωνιστεί σε Ιταλία ή Ισπανία, όχι στην Γερμανία γιατί θεωρώ πως δεν θα ήταν καλό πρωτάθλημα η Μπουντεσλίγκα για τον παίκτη", δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

Για την δήλωση του στα ιταλικά ΜΜΕ: "Με πήρε χθες ένας δημοσιογράφος από το Sky Calcio και με ρώτησε αν ισχύει αυτό και του είπα ποιος ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ιταλία; Αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε πρόβλημα να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Παναγιώτη στο Μουντιάλ. Είναι ακόμα νωρίς. Μπορεί να πάρει συμμετοχές, να ανέβουν οι μετοχές του. Από την ημέρα που γνωριστήκαμε με τον Παναγιώτη αυτό ήταν το όνειρο του".

Για το συμβόλαιο του: "Είναι παραπάνω από 100.000 ευρώ το συμβόλαιο του. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι πως απέδειξε πως αντέχει στα δύσκολα και πλέον είναι έτοιμος για τα μεγάλα πρωταθλήματα και θα δούμε αν μπορούμε να φέρουμε κάποια μεγάλη πρόταση. Δεν νιώθει αδικημένος ο Παναγιώτης από τον ΠΑΟΚ, πήρε ευκαιρίες".

Για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τον Γλύκο μετά τον τελικό Κυπέλλου: "Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν πρόβλημα μετά τον τελικό, όχι μόνο ο Παναγιώτης. Δηλαδή τι περιμέναμε να πει ο κόσμος, μπράβο που χάσατε το Κύπελλο. Υπάρχουν πολλά ανάλογα παραδείγματα στο παρελθόν. Είναι επαγγελματίας. Αν είσαι επαγγελματίας και θες να λες πως παίζεις σε υψηλό επίπεδο, την πίεση την αντέχεις".

Για τις επαφές με ομάδες του εξωτερικού: "Είμαστε σε καλό δρόμο, τον έχουνε παρακολουθήσει ομάδες, είναι γρήγορος στα πόδια και αυτό είναι πλεονέκτημα. Μα έτσι και αλλιώς έχει συμβόλαιο, δεν είναι ελεύθερος να βιαζόμαστε. Βέβαια δεν είναι τόσο εύκολη μια μετακίνηση βάσει της κρίσης, δεν είναι ίδια τα πράγματα σχετικά με παλαιότερα, αλλά πιστεύω πως θα έχουμε καλά αποτελέσματα".

Για την παρουσία του Γλύκου στο Μουντιάλ: "Ελπίζω να πάρει έστω και μια συμμετοχή. Βρίσκεται εκεί με τον Σάντος που τον ξέρει καλά και πιστεύω να αγωνιστεί έστω και λίγο. Δεν ήταν εύκολο να καθιερωθεί. Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο είχε δύο τερματοφύλακες καλούς μπροστά από αυτόν. Για να καταλάβετε ο Νικοπολίδης έκανε δέκα χρόνια να πάρει φανέλα βασικού. Χρειάζεται χρόνος".

Τέλος αναφέρθηκε και στον Σάνθ Χακόμπο: "Ο Χακόμπο είναι καλός τερματοφύλακας και ο υγιείς ανταγωνισμός είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Έτσι θα πρέπει να λειτουργούν όλες οι ομάδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK