Καλύτερα Γλύκος, Κατσικάς

Ο Αγγελος Αναστασιάδης καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Σαββάτου (10/1) με τον Αστέρα, χωρίς να αντιμετωπίζει νέα προβλήματα.

Καλύτερα Γλύκος, Κατσικάς
INTIME SPORTS

Περιθώριο για χαλάρωση δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και σήμερα (8/1) το μεσημέρι, μία μέρα μετά τον αγώνα Κυπέλλου στην Κέρκυρα, οι παίκτες βρέθηκαν για προπόνηση στην Τούμπα. Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Γιώργος Κατσικάς ανέβασε ρυθμούς επανένταξης και ο Παναγιώτης Γλύκος ξεκίνησε τρέξιμο και αμφότεροι δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι του Σαββάτου (10/1) στην Τρίπολη.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δεν προπονήθηκε εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ο Νίκος Σπυρόπουλος γυμνάστηκε μόνος του λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και αναμένεται να απολογηθεί στη διοίκηση, ενώ ο Αναστασιάδης μπορεί, πλέον, να υπολογίζει στον Τζαβέλλα, ο οποίος εξέτισε την ποινή δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και φυσικοθεραπείες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με επικέντρωση στην κυκλοφορία της μπάλας και την επιθετική λειτουργία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK