Καλύτερα ο Μέισον, εξέδωσε ανακοίνωση η Χαλ

Ο Ράιαν Μέισον, οποίος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά το σοβαρό τραυματισμό του κόντρα στην Τσέλσι, είναι καλύτερα στην υγεία του, ανακοίνωσε η Χαλ.

Καλύτερα ο Μέισον, εξέδωσε ανακοίνωση η Χαλ

"Ο σύλλογος μπορεί να επιβεβαιώσει πως ο Ράιαν δέχτηκε το πρωί της Δευτέρας επίσκεψη στο νοσοκομείο St Mary's από τον αρχηγό του συλλόγου, Μάικλ Ντόουσον, τον γιατρό του συλλόγου, Μαρκ Γουόλερ, τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Ρομπ Πράις, και τον γραμματέα του συλλόγου Μαρκ Γουάιλντ.

Καλύτερα ο Μέισον, εξέδωσε ανακοίνωση η Χαλ

Ο Ράιαν μίλησε για το περιστατικό χθες και θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό παρακολούθηση τις επόμενες ημέρες όπου ο σύλλογος θα παραμείνει σε στενή επαφή με τον Ράιαν, την οικογένειά του και το προσωπικό στο St Mary's.

Καλύτερα ο Μέισον, εξέδωσε ανακοίνωση η Χαλ

Ο Ράιαν και η οικογένειά του είναι επίσης πολύ συγκινημένοι από την τεράστια υποστήριξη που έχουν πάρει και θα ήθελαν να ευχαριστήσουν πάρα πολύ όσους πόσταραν τόσα θετικά σχόλια τόσο στα social media όσο και στον Τύπο τις τελευταίες 24 ώρες", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα η Χαλ, μία ημέρα μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με την Τσέλσι (κάταγμα στο κρανίο έχοντας παράλληλα εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλο).

Μετά την επίσκεψή του που κράτησε περίπου 45 λεπτά, ο γιατρός της Χαλ, δήλωσε: " Είναι καλά. Ήταν πολύ χαρούμενος που μας είδε. Ο προπονητής Μάρκο Σίλβα επέστρεψε στη Χαλ το βράδυ της Κυριακής αφού πρώτα τον τσέκαρε αλλά το ιατρικό επιτελείο έμεινε εδώ.

Ο αρχηγός της ομάδας, Μάικλ Ντόουσον, ο γραμματέας του συλλόγου, ο φυσιοθεραπευτής και ο πατέρας του ήταν εδώ σήμερα".

Καλύτερα ο Μέισον, εξέδωσε ανακοίνωση η Χαλ

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν επίσης από πλευράς Τσέλσι ο Γκάρι Κέιχιλ (από τη σύγκρουση μαζί του στον αέρα τραυματίστηκε ο Μέισον) και ο Τζον Τέρι καθώς και βοηθός προπονητής Στιβ Χόλαντ, με τους τρεις άνδρες να μην καταφέρνουν να δουν από κοντά τον παίκτη της Χαλ αλλά να έχουν πάντως την ευκαιρία να περάσουν χρόνο μιλώντας με τους γονείς του 25χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάχη για να κρατηθεί ζωντανός δίνει ο Μέισον της Χαλ!
Ο Μέισον δίνει μάχη για τη ζωή και η Τότεναμ τον στηρίζει με video

News 24/7

24MEDIA NETWORK