Καμία απόφαση από τον Λέτο για προσφυγή
Ο Φερνάντο Κοσεντίνο, μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο, διέψευδε το δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας πως ο Αργεντινός άσος θα καταθέσει σύντομα προσφυγή.
leto.jpg
INTIME SPORTS
Δημοσίευμα της “Real News” αναφέρει πως ο επόμενος που θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Ματίας Μπιάρσμιρ είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο ο οποίος σκέφτεται να καταθέσει προσφυγή και μάλιστα άμεσα διεκδικώντας και αυτός τα χρήματα που του οφείλονται και μάλιστα άμεσα.
Κάτι το οποίο όμως διέψευδε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Φερνάντο Κοσεντίνο ο οποίος σε όποιον τον έπαιρνε τηλέφωνο έλεγε πως ακόμα δεν υπάρχει κάποια ειλημμένη απόφαση και πως η πλευρά του παίκτη θα περιμένει να δει τι θα γίνει.
Ο μάνατζερ του Λέτο μάλιστα ήταν ενήμερος και για την Γ.Σ. της 8ης Μαίου η οποία γνωρίζει ότι θα είναι καθοριστική και όπως σημείωνε σίγουρα ο Λέτο θα περιμένει τις εξελίξεις που θα προκύψουν και από αυτήν και μετά θα αποφασίσει το τι θα κάνει.