Καμία πρόταση για Καπίνο

Δημοσίευμα του “Tuttomercato” κάνει λόγο για επίσημη πρόταση της Μπενφίκα προς τον Παναθηναϊκό, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Καπίνο, αλλά από την ΠΑΕ διέψευδαν κάτι τέτοιο.

Καμία πρόταση για Καπίνο

Στελέχη της “πράσινης” ΠΑΕ δεν διέψευσαν ότι υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον, τόσο από την Πορτογαλία, όσο και από την Ισπανία, για τον νεαρό διεθνή τερματοφύλακα του “τριφυλλιού”, ωστόσο ξεκαθάριζαν ότι επίσημη πρόταση δεν υπάρχει στα χέρια τους.

Δεν απέκλειαν πάντως ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για κάτι περισσότερο από φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά σε καμία περίπτωση -τουλάχιστον έως αυτή την ώρα- επίσημα διατυπωμένη πρόταση στα γραφεία του συλλόγου.

Επειδή υπάρχει διαρκής φημολογία για τον Καπίνο και πριν λίγο ανέβηκε και στο tuttomercato ρεπορτάζ περί επίσημης πρότασης δύο εκατομμυρίων ευρώ από την Μπενφίκα αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι ουδεμία επίσημη πρόταση έχει φτάσει στα γραφεία μας. Βεβαίως και υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον και από Πορτογαλία και από Ισπανία, το οποίο ενδεχομένως μελλοντικά να επισημοποιηθεί, αλλά επί του παρόντος πέραν τούτου ουδέν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK