Καμία συμφωνία μεταξύ Ρεάλ-Βινίσιους, ο Βραζιλιάνος επιμένει στην κόντρα συμβολαίων με τον Εμπαπέ
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρεάλ και Βινίσιους συνεχίζονται, με τον Βραζιλιάνο να επιμένει για συμβόλαιο ανώτερο από εκείνο του Εμπαπέ.

Παρά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία, η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Βινίσιους Τζούνιορ δεν έχουν καταλήξει σε οριστική επέκταση του συμβολαίου.
Σύμφωνα με την Diario Sport, ο Βραζιλιάνος σταρ εμφανίζεται ανυποχώρητος, διεκδικώντας το υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα, ώστε να ξεπεράσει τους Κιλιάν Εμπαπέ και Τζουντ Μπέλιγχαμ.
Σε απάντηση, η Ρεάλ φέρεται να έχει προτείνει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2030, με ετήσιο μισθό 20 εκατ. ευρώ, συνολικά 100 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια. Ωστόσο, η τελική απόφαση ανήκει στον Βινίσιους, με τη διοίκηση να αναμένει την απάντησή του πριν από την έναρξη της σεζόν 2025/26.
Το τρέχον συμβόλαιο του Βινίσιους λήγει το 2027, αλλά η Βασίλισσα επιδιώκει να αποφύγει το ενδεχόμενο να μπει ο παίκτης στο τελευταίο έτος της συμφωνίας του, ώστε να μην βρεθεί η ίδια σε δυσχερή θέση στις διαπραγματεύσεις.