"Καμπανάκι" σε Καλλιθέα και Ζάκυνθο

Με αφαίρεση δύο βαθμών κινδυνεύει η Καλλιθέα, όπερ σημαίνει ότι θα υποβιβαστεί αυτόματα στη Γ' Εθνική, σε περίπτωση που δεν εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Λυμπερόπουλο μέχρι την Παρασκευή (12/6), ενώ σε μπελάδες μπήκε και η Ζάκυνθος για οφειλές στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Νικολέτο.

"Καμπανάκι" σε Καλλιθέα και Ζάκυνθο
INTIME SPORTS

Η Καλλιθέα κινδυνεύει με υποβιβασμό σε περίπτωση που δεν εξοφλήσει άμεσα τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο, αφού θα τιμωρηθεί με -2 βαθμούς και θα χάσει στα χαρτιά το ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ με τον Αχαρναϊκό.

Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι τόσο ο αθηναϊκός σύλλογος όσο και η Ζάκυνθος (σ.σ. για την περίπτωση του Γιώργου Νικολέτου) έχουν διακανονίσει τις οφειλές τους, όπερ σημαίνει ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα ενόψει της τελευταίας στροφής των πλέι άουτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αρίθμ. 71/2015 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου αγωνιστικές ποινές εις βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και επιβάλλει σ’ αυτήν τις ποινές: (α) της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών και (β) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού Πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από τη δημοσίευση της παρούσης και εφεξής στο τρέχον, άλλως στο επόμενο Πρωτάθλημα και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των είκοσι οχτώ χιλιάδων πεντακοσίων εξήντα ευρώ και ογδόντα λεπτών (28.560,80€), καθώς και του ποσού των τριακοσίων ευρώ (300,00€) για τη δικαστική του δαπάνη που του επιδικάστηκαν με την υπ’ αριθμ. 174/2015 απόφαση της Α΄ ΕΕΟΔ της Ε.Π.Ο. και με τους όρους τοκοδοσίας της τελευταίας.

2. Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γεωργίου Ιωάννου Νικολέτου. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες με την υπ’ αριθ. 66/2015 απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινές σε βάρος της καθής ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης αυτής, ήτοι: 1) Την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου, με την εκάστοτε κατηγορία της, πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής Π.Α.Ε. από τη δημοσίευση της απόφασης αυτής και εφεξής μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, σύμφωνα με το διατακτικό της 93/2015 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και 2) Την ποινή της αφαίρεσης δύο βαθμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ