Καμπάνες...λόγω αναρχίας στην Θέλτα

Καμπάνες...λόγω αναρχίας στην Θέλτα
Η κατάσταση στην Θέλτα του Βίγκο έχει ξεφύγει από τα εσκαμμένα και το αποδεικνύει τόσο η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, όσο και η συμπεριφορά των παικτών του συλλόγου. Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας είναι έτοιμο να ρίξει βαριά "καμπάνα" σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίοι προσπάθησαν να "δραπετεύσουν" από το ξενοδοχείο της ομάδας, παραμονή μάλιστα του αγώνα με την Μπέτις.

To σκηνικό συνέβη στο ξενοδοχείο "Occidental", στο οποίο είχε καταλύσει η ομάδα στην Σεβίλλη και στο οποίο συνέβησαν γεγονότα τα οποία δεν τιμούν τους παίκτες, αλλά και τους ιθύνοντες της ομάδας. Οι τελευταίοι είχαν ξεκαθαρίσει στους παίκτες της ομάδας ότι δεν έχουν την άδεια να φύγουν από το ξενοδοχείο και πως θα έπρεπε να τηρηθεί το ωράριο. Ωστόσο η...αναρχία που επικρατεί στον σύλλογο οδήγησε αρκετούς παίκτες να φθάσουν μέχρι την ρεσεψιόν και να χρηματίσουν τον άνθρωπο που βρισκόταν εκεί, με τον τελευταίο να αρνείται να πάρει το...αντίτιμο των ποδοσφαιριστών του γαλιθιάνικου σωματείου, για να τους αφήσει να βγουν βραδινή βόλτα στην πόλη.

Oι πρώτες πληροφορίες που διέρευσαν παρουσίαζαν τους Φερνάντο Κάσερες και Πινίγια ως τους πρωτοστατόντες στην συγκεκριμένη κίνηση. Η Θέλτα, το βράδυ, γνώρισε άλλη μια ήττα στο πρωτάθλημα (0-1) από την Μπέτις και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την ζώνη του υποβιβασμού. Ολα αυτά δεν ακούστηκαν και πολλοί καλά στους διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο, οι οποίοι περιμένουν την απολογία των παικτών, για να ρίξουν την ανάλογες ποινές.

Μέσα σε όλα αυτά οι Γαλιθιάνοι προχώρησαν στον δανεισμό του Κατάνια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραχωρήθηκε στην Κρίγια Σόβετοφ, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματος και θα παίξει με τα χρώματα της, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Ο Κατάνια είχε φθάσει στην Γαλικία, το καλοκαίρι του 2000 από την Μάλαγα, όταν και είχε πετύχει 33 τέρματα με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας και είχε μετακομίσει στο Βίγκο.

Ωστόσο κάποιοι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να βοηθήσει περαιτέρω, ενώ είχε και προβλήματα με τους συμπαίκτες του, με πιο τρανό παράδειγμα τον τσακωμό με τον Πέτερ Λουσέν, τον οποίο και είχε γρονθοκοπήσει, κατά την διάρκεια μιας προπόνησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK