Κάμπορα: "Ενα από τα πιο ωραία γκολ που έχω πετύχει"

Το βραβείο του Best Goal της 9ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Χαβιέ Κάμπορα της Βέροιας, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση έκανε ο κ. Στέλιος Μεϊμαρίδης, εκ των χορηγών της ΠΑΕ.

Κάμπορα: "Ενα από τα πιο ωραία γκολ που έχω πετύχει"

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας δήλωσε:

"Σίγουρα είναι ένα από τα πιο ωραία γκολ που έχω πετύχει. Στα χαρακτηριστικά μου, δεν είναι να πετυχαίνω όμορφα γκολ αλλά ουσιώδη γκολ. Αυτό όμως ήταν ένα ωραίο γκολ”.

Σχετικά με τη φάση του γκολ είπε:

"Είναι απόφαση που παίρνεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αυτό που θέλω εγώ είναι να είμαι στην περιοχή. Εκεί ήμουν, η μπάλα ήρθε από ψηλά, έκανα κοντρόλ με το στήθος, πήρε πάλι ύψος και εκεί που πήγε δεν είχα άλλη εναλλακτική από το κάνω αυτό το ψαλιδάκι. Δόξα τω Θεώ, κατάφερα και σκόραρα”.

Αναφέρθηκε επίσης στη σημασία που έχει το γκολ στην ψυχολογία ενός επιθετικού, ειδικά όταν βραβεύεται από τον κόσμο:

"Εχω πει πολλές φορές ότι εμείς οι επιθετικοί ζούμε από τα γκολ. Επομένως, είναι σημαντικό να πετυχαίνουμε γκολ για να νιώθουμε καλύτερα, να νιώθουμε σιγουριά, να νιώθουμε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, πόσο μάλλον όταν σημειώνεις ένα γκολ για το οποίο έρχεται η επιβράβευση μέσα από τον κόσμο καθώς πολύς κόσμος ψήφισε για να βγει αυτό το γκολ το ομορφότερο της αγωνιστικής. Μου δίνεται η ευκαιρία να τους ευχαριστήσω όλους για την τιμή που μου κάνανε".

Σε ερώτηση για το πού το αφιερώνει είπε:

"Το αφιερώνω στον κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να με ψηφίσει και μου έκανε την τιμή να με βραβεύσει με το καλύτερο γκολ και στην οικογένειά μου που με στηρίζει πάντα. Αυτή τη στιγμή είναι μακριά και σίγουρα, ετεροχρονισμένα, θα το δουν στο ίντερνετ. Θέλω να το αφιερώσω στη γυναίκα μου και στα τρία μου παιδιά, τον Λούκα, τον Φράνκο και τη Δελφίνα, που σύντομα θα τους έχω κοντά μου στην Ελλάδα”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK