Κάνει χρυσό τον Μάρκο Σίλβα η Έβερτον

Μπορεί να μην έχει κλείσει καλά-καλά χρόνο στην Πρέμιερ Λιγκ, παρόλα αυτά στα πόδια του... σφάζονται δυο ομάδες! Η Έβερτον που θέλει να αρπάξει τον Μάρκο Σίλβα και η Γουότφορντ που κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει. Το... τρελό ποσό που προσφέρουν τα "ζαχαρωτά" για την "απελευθέρωση" του πρώην κόουτς του Ολυμπιακού δεν έχει προηγούμενο.

Κάνει χρυσό τον Μάρκο Σίλβα η Έβερτον
marco silva EUROKINISSI

Μεγάλο... σουξέ έχει στην Αγγλία ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος από ότι φαίνεται βαδίζει στην... χρυσή λεωφόρο που ακολούθησε μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ένας ακόμη πρώην τεχνικός των "ερυθρόλευκων", ο Ερνέστο Βαλβέρδε (αυτός βέβαια στην Ισπανία φτάνοντας μέσα από Βαλένθια, Μπιλμπάο σε κοτζάμ Μπαρτσελόνα).

Τον Γενάρη που μας πέρασε ο Πορτογάλος κόουτς έκανε τα πάντα για να κρατήσει την Χαλ στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως παρά τη... γενναία μάχη που έδωσε η ομάδα του υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ.

Η καλή δουλειά του, ωστόσο, εκτιμήθηκε αρκετά και τελικά υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας, παρότι είχε ενεργή συμφωνία με τις "τίγρεις" και τον φλέρταραν έντονα Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χάμ. Έξι μήνες αργότερα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στην 9η θέση της βαθμολογίας τη νέα του ομάδα και σύμφωνα με την Dailymail τον... πολιορκεί πλέον η Έβερτον!

Τα "ζαχαρωτά" κατέθεσαν πριν λίγες ημέρες πρόταση με σκοπό να σπάσει το συμβόλαιο του, η οποία απορρίφθηκε, όμως επανήλθε με νέα ύψους 10.000.000€ (8,5 εκ. λίρες). Σύμφωνα με το δημοσίευμα η διοίκηση της Γουότφορντ δεν θέλει να τον χάσει στα μέσα της περιόδου, όμως θα... ενδώσει ΜΟΝΟ αν επιμείνει ο ίδιος ο Μάρκο Σίλβα.

Είναι μία τακτική που ακολούθησε και στο παρελθόν η διοίκηση της αγγλικής ομάδας, αφού το καλοκαίρι του 2016 πλήρωσε 6.500.000€ στην Σαουθάμπτον για τον Ρόναλντ Κούμαν.

Το φλερτ ανάμεσα σε Σίλβα και Έβερτον δεν είναι καινούργιο. Τον Απρίλιο που μας πέρασε το Contra.gr είχε γράψει πως ο 40χρονος τεχνικός ενδιέφερε τόσο την Λέστερ όσο και τα "ζαχαρωτά", όμως επέλεξε να παραμείνει και να δώσει τη μάχη του με την Χαλ.

Θυμίζουμε πως ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό είχε συμβόλαιο με αποδοχές λίγο πάνω από τις 600.000€ και μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια τις έχει... πολλαπλασιάσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK