Κανελλάκης: "Παραμυθάς ο απολυμένος Βλάχος"

Είναι γνωστή εδώ και καιρό η κόντρα, σε επίπεδο διοικητικό, του Ιωνικού με τον ΟΦΗ. Αν και μετά το τέλος του αγώνα, οι τεχνικοί των δυο ομάδων, Τσιώλης και Βλάχος, ήταν όλο φιλοφρονήσεις, τη Δευτέρα η διοίκηση των Νικαιωτών μέσω δήλωσης του Χρήστου Κανελλάκη, έβαλε κατά του Βαγγέλη Βλάχου.

Κανελλάκης: "Παραμυθάς ο απολυμένος Βλάχος"
Είναι γνωστή εδώ και καιρό η κόντρα, σε επίπεδο διοικητικό, του Ιωνικού με τον ΟΦΗ. Αν και μετά το τέλος του αγώνα, οι τεχνικοί των δυο ομάδων, Τσιώλης και Βλάχος, ήταν όλο φιλοφρονήσεις, τη Δευτέρα η διοίκηση των Νικαιωτών μέσω δήλωσης του Χρήστου Κανελλάκη, έβαλε κατά του Βαγγέλη Βλάχου.

" Η ΠΑΕ Ιωνικός, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι τιμά, σέβεται και προσφέρει άψογη φιλοξενία σε όλες τις ομάδες που επισκέπτονται το γήπεδο της Νεάπολης. Αυτό κάναμε και στο χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ, φερόμενοι άψογα σε όλους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Με την ΠΑΕ ΟΦΗ έχουμε άριστες σχέσεις παρά τη διαμάχη για το θέμα Ισά. Το γεγονός ότι έχουμε μια νομική αντιπαράθεση δεν σημαίνει ότι θα "σφαχτούμε" και αυτό το αποδείξαμε την Κυριακή προσφέροντας άψογη φιλοξενία στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ που ήρθαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν τον αγώνα από τις θέσεις των επισήμων. Ιδιαίτερα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας της Κρήτης, κ. Γιώργο Μαρή, διατηρούμε άριστες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Λοιπά νέα

***

Οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού προπονήθηκαν τη Δευτέρα στο γήπεδο της Νεάπολης, με αυτούς που έπαιξαν κατά του ΟΦΗ να κάνουν αποθεραπεία. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του Ιωνικού είναι αυτό του Μαρτσέλο Γκούτμαν, που τραυματίστηκε χθες και το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει θα διαπιστωθεί την Τρίτη, οπότε ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

*** Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, Κοτίτσας, Κακαράς, Ρόκας και Μενδρινός κλήθηκαν στην εθνική ελπίδων για το φιλικό ματς με το αντίστοιχο συγκρότημα της Σιγκαπούρης που θα γίνει την Τετάρτη (2/11) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το ίδιο άψογη ήταν και η φιλοξενία που παρείχαμε στην αποστολή του ΟΦΗ στον χώρο των αποδυτηρίων και ιδιαίτερα στον κ. Βλάχο στον οποίο, σε ανάμνηση της συνεργασίας που είχαμε, του δωρίσαμε ένα πολύ καλό βιβλίο, ένα κόσμημα της λογοτεχνίας, τους "Μύθους του Αισώπου". Με έκπληξη είδαμε ότι ο κ. Βλάχος δήλωσε πως δεν... πήρε κανένα βιβλίο, δικαιώνοντας πλήρως την έμπνευσή μας να του δωρίσουμε το συγκεκριμένο βιβλίο. Απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι άξιος συνεχιστής των μύθων του Αισώπου. Ίσως έπρεπε να του δωρίσουμε και τα άπαντα του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν, για να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τη γκάμα του και το …ρεπερτόριό του. Επί της ουσίας, τώρα, ο κ. Βλάχος δεν έφυγε μόνος του από τον Ιωνικό, αλλά ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ. Τρεις αγωνιστικές πριν λήξει το περσινό πρωτάθλημα, εγώ και ο αδελφός μου, Λεωνίδας, του είχαμε παραθέσει γεύμα και εκεί, ενώ τον εξοφλήσαμε πλήρως, είχαμε δώσει τα χέρια για να παραμείνει στην ομάδα. Ωστόσο, μια αγωνιστική πριν το τέλος και αφού είχαμε πλέον αντιληφθεί τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε, αποφασίσαμε να τον απολύσουμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις συζητήσεις που είχαμε μας έλεγε πως θεωρούσε σκαλοπάτια στην καριέρα του, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ομάδες για τις οποίες θα μπορούσε να αφήσει τον Ιωνικό. Φαίνεται ότι έπεσε από το σκαλοπάτι και έφτασε στην Κρήτη.

Τόλμησε να μας δώσει μέσω ραδιοφώνου …συμβουλές, κάνοντας λόγο για το νεαρό της ηλικίας μου. Θα πρέπει να μάθει ο κ. Βλάχος ότι ένας επαγγελματίας δεν κρίνεται από την ηλικία του, αλλά από το πόσο αποτελεσματικός είναι στη δουλειά του. Χάρη σε μένα έμεινε 1,5 χρόνο στον Ιωνικό, χρόνος ρεκόρ στην καριέρα του, αφού ως γνωστόν είχε φύγει κακήν κακώς από Καλαμαριά, Παναχαϊκή, Καβάλα, Ξάνθη κλπ. Τον κρατήσαμε και τον στηρίξαμε παρά το γεγονός ότι η ομάδα έφτασε στο σημείο να συμπληρώσει 12 αγωνιστικές χωρίς νίκη και παρά το γεγονός ότι οι φίλαθλοί μας ζητούσαν εν χορώ την απόλυσή του. Για χατίρι του κ. Βλάχου κάναμε 29 μεταγραφές, τις οποίες φρόντισε να απαξιώσει, όπως άλλωστε συνηθίζει, μόνο και μόνο για να αναδείξει τον εαυτό του. Το παράδειγμα του Ντα Κόστα, είναι το πλέον χαρακτηριστικό… Οι μόνοι ποδοσφαιριστές που μας υπέδειξε ονομαστικά ο κ. Βλάχος ήταν οι Ρόκας και Κακαράς και κανένας άλλος. Απλώς μας ζητούσε παίκτες για θέσεις.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και αντιλαμβάνονται όλοι ότι αυτός που πρέπει να κρατάει κλειστό το στόμα του είναι ο κ. Βλάχος, γιατί διαφορετικά θα μας δικαιώνει συνεχώς, θα εκτίθεται και θα αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής των μύθων του Αισώπου".

Ο μεγαλομέτοχος του Ιωνικού, αναφέρθηκε και στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, λέγοντας τα εξής: " Ο αγώνας με τον Απόλλωνα, είναι κρισιμότατος και για εμάς δεν υπάρξει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Το σκορ στοκυριακάτικο ματς αποτελεί μια μαγική εικόνα αφού η ομάδα μας κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδο, ενώ δεν μας δόθηκε και ένα πέναλτι στην ανατροπή του Ολιβερ Μακόρ. Το ευχάριστο είναι ότι από το ματς με τον ΟΦΗ δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και πιστεύω ότι οι παίκτες μας θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην ομάδα της Καλαμαριάς. Ευχαριστώ τον κόσμο του Ιωνικού, αυτούς που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο, για την αυτοσυγκράτηση που επέδειξαν και για τη βοήθεια που πρόσφεραν στην ομάδα μας. Περιμένω να κάνουν το ίδιο και στον αγώνα κατά του Απόλλωνα ".



News 24/7

24MEDIA NETWORK