Κανένα πρόβλημα ο Φαν Πέρσι
Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ουρουγουάη είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.
Η εκπρόσωπος της εθνικής Ολλανδίας, Μονίκ Κέσελς καθησύχασε τους φίλους των “οράνιε” λέγοντας ότι οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής δεν επαλήθευσαν τους αρχικούς φόβους των ανθρώπων της ομάδας, καθώς ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.
“Ο τραυματισμός ήταν στον αγκώνα του. Δεν ξέρω τα ακριβή αποτελέσματα των εξετάσεων αλλά τα νέα είναι καλά για εμάς”, τόνισε η Κέσελς.
Ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Γιόρις Ματάισεν, ο οποίος υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό στο δεξιό γόνατο.
“Οι τραυματισμοί των δύο παικτών δεν είναι τόσο σοβαροί. Ο Φαν Πέρσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Ματάισεν προπονήθηκε μόνος αρχικά αλλα λίγο αργότερα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του”.
Αργύρη Παγαρτάνη.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι οι εμφανίσεις του Φαν Πέρσι στο Μουντιάλ δεν έχουν ενθουσιάσει τους φίλους των “οράνιε”. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι και στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει η Ολλανδία, ο 26χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει βασικός αλλά σε όλα έχει βγει αλλαγή.