Kανονικά οι Περόνε και Μελαμπιανάκης

Η προετοιμασία του Ιωνικού για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, αυτόν με την ΑΕΚ, άρχισε την Τετάρτη το πρωί με προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Το ευχάριστο για τον Σάκη Τσιώλη είναι ότι οι Περόνε και Μελαμπιανάκης που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, προπονήθηκαν κανονικά.

Kανονικά οι Περόνε και Μελαμπιανάκης
Η προετοιμασία του Ιωνικού για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, αυτόν με την ΑΕΚ, άρχισε την Τετάρτη το πρωί με προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Το ευχάριστο για τον Σάκη Τσιώλη είναι ότι οι Περόνε και Μελαμπιανάκης που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στη διάθεσή του για το ματς με την ΑΕΚ.

Επίσης πολύ καλά εξελίσσεται η πορεία αποθεραπείας των Ουκάρ, Ρόκα και Οφρυδόπουλου. Ο πρώτος αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα το ίδιο θα γίνει και με τον Ρόκα. Οσον αφορά τον Οφρυδόπουλο, ο ψηλόσωμος αμυντικός έχει βγάλει τον γύψο από το πόδι του, γυμνάζεται καθημερινά σε γυμναστήριο και σιγά-σιγά θα αρχίσει και γι αυτόν η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν ρίξει το βάρος τους στη διατήρηση της καλής αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα και στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουν να τη «φρεσκάρουν» με ποικιλία ασκήσεων, ενώ οι παίκτες δεν θα χάσουν την επαφή τους με τους αγώνες, αφού υπάρχουν τα δύο φιλικά ματς με Ολυμπιακό (Παρασκευή, 18.00) και Καλλιθέα (Σάββατο, 16.00).

News 24/7

24MEDIA NETWORK